Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 ian 2012 - Anul XVII, nr. 18 (4923)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

LAURUS MEDICAL SUCEAVA - Tratamentul ambulatoriu al hemoroizilor şi fisurilor anale

Hemoroizii, fisurile anale, fistulele perianale noncomplexe, condilomatoza perianală sunt afecţiuni frecvente a căror abordare nu înregistrase nici un progres semnificativ în ţara noastră, până la apariţia reţelei de clinici Laurus Medical-ProctoMed.
În condiţiile în care, şi în ţara noastră, chirurgia minim invazivă este în plină ascensiune dar nimeni nu este preocupat şi de afecţiunile sus menţionate, apariţia clinicilor Laurus Medical-ProctoMed a fost o necesitate.
Reţeaua constituie un real beneficiu pentru pacienţii suferinzi de afecţiunile amintite pentru că:
- Frecvenţa hemoroizilor şi a fisurilor anale este în rândul populaţiei în continuă creştere.
- Tot mai mulţi dintre pacienţii suferinzi de aceste afecţiuni doresc să beneficieze de tratament medical cât mai puţin invaziv.
- Lipsa de preocupare a reţelei medicale de stat în ce priveşte modernizarea şi adaptarea tratamentului afecţiunilor menţionate la cerinţele populaţiei.
- Laurus Medical-ProctoMed asigură tratament radical al hemoroizilor şi fisurilor anale, al fistulelor noncomplexe prin metode moderne, minim invazive, fără internare, fără ca pacientul să-şi întrerupă activitatea, oferind astfel condiţii ideale pacienţilor pentru care "timpul înseamnă bani".
- Laurus Medical-ProctoMed este preocupată de utilizarea acelor tratamente nechirurgicale a hemoroizilor care oferă cel mai înalt grad de siguranţă pacienţilor. Din multitudinea de metode de tratament nechirurgical (injecţii sclerozante, crioterapie, diatermo coagulare bipolară, fotocoagulare cu infraroşii, ligatura cu bandă elastică etc.), reţeaua de clinici LaurusMedical-ProctoMed şi-a însuşit doar acele metode care produc suferinţă cât mai mică pacientului asigurându-i cel mai solid rezultat (rata cea mai mică de recidivă a simptomelor), alegerea fiind făcută în urma unei vaste experienţe internaţionale şi a datelor de studiile publicate în revistele de specialitate, aceste metode fiind R.B.L. şi I.R.C.
- Laurus Medical-ProctoMed a făcut posibil ca şi în România fisurile anale să poată fi tratate fără intervenţie chirurgicală, numai prin tratament topic local şi eventual (numai în cazuri rare) prin injectarea de toxină botulinică intrasfincterian.
- Laurus Medical-ProctoMed este preocupată de continua perfecţionare, dar şi de lărgirea sferei de preocupare. Dacă iniţial preocuparea medicilor reţelei era hemoroizii şi fisurile anale, în prezent, datorită unor dotări suplimentare, cum ar fi posibilitatea chirurgiei prin "unde radio", putem aborda şi fistulele anale noncomplexe, condilomatoza perianală, mariştele perianale etc.
- Un ultim argument, dar în mod cert nu mai puţin important, este şi acela că pacienţii sunt supuşi tratamentului doar după efectuarea prealabilă a unui examen endoscopic rectal. Acest lucru face posibilă descoperirea unei eventuale neoplazii rectale, scutind pacientul de tratamentul inutil, în acest caz, al hemoroizilor. Această manieră de lucru a făcut posibilă descoperirea unor cazuri de cancer de rect sau canal anal care prin tratament corect duc la vindecarea afecţiunii, afecţiune care tardiv descoperită este incurabilă.

Clinica Laurus Medical se află pe strada Universităţii, nr. 19, bloc B, parter (în spatele Centrului Comercial „Zimbru” şi al magazinului  „Kaufland”)

Pentru a vă programa în vederea unui consult, apelaţi-ne la numerele de telefon 0230-211.888, 0728-857.730 (de luni până vineri între orele 08-20 şi sâmbătă între orele 08-12); pentru alte informații puteţi accesa şi pagina web www.laurusmedical.ro.

Vă aşteptăm cu încredere în clinica noastră!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului LAURUS MEDICAL SUCEAVA - Tratamentul ambulatoriu al hemoroizilor şi fisurilor anale.
 Vizualizări articol: 752 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
LAURUS MEDICAL SUCEAVA - Tratamentul ambulatoriu al hemoroizilor şi fisurilor anale5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei