Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 mar 2010 - Anul XV, nr. 75 (4366)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oglinzile din sălile de baie din viitor, capabile să verifice starea de sănătate a posesorilor lor

Oglinzile din sălile de baie vor putea în viitor nu doar să reflecte felul în care arată posesorii lor, ci şi să analizeze funcţiile vitale ale acestora şi să întocmească veritabile buletine medicale pe care să le expedieze prin e-mail medicilor de familie, potrivit dailymail.co.uk.

Tensiunea arterială, greutatea şi ritmul cardiac vor fi toate măsurate şi prezentate sub forma unui text scris pe oglindă.

Acest model de oglindă va fi conectat la un evaluator nutriţional, capabil să raporteze medicului curent, prin email, orice schimbare bruscă în starea de sănătate a posesorului.

În următorul deceniu, specialiştii se aşteaptă la apariţia băilor conectate la internetul de mare viteză. Oamenii vor putea să intre în contact prin SMS cu propriile lor săli de baie, transmiţându-le comenzi prin care să oprească, să pornească sau să adauge mai multă apă caldă şi spumă în cadă.

Totodată, cercetătorii lucrează deja la conceperea unui pat conectat la internet capabil să furnizeze posesorului texte scrise, imagini şi informaţii din lumea industriei de divertisment sau despre vreme.

Aceste idei se regăsesc în proiectul "House of the Future", prezentat la Ideal Home Show, expoziţie anuală organizată la Londra, iniţiată de cotidianul Daily Mail. Proiectul "House of the Future" este sponsorizat de Virgin Media, primul furnizor de internet de mare viteză (ISP) operaţional în Marea Britanie la 1 aprilie 2000.

În cei zece ani care au trecut de la introducerea sa, internetul de mare viteză a transformat felul în care britanicii trăiesc, lucrează, fac cumpărături sau se relaxează.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oglinzile din sălile de baie din viitor, capabile să verifice starea de sănătate a posesorilor lor.
 Vizualizări articol: 596 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oglinzile din sălile de baie din viitor, capabile să verifice starea de sănătate a posesorilor lor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei