Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 mar 2010 - Anul XV, nr. 51 (4342)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Terapii alternative

Unde sunt alge, acolo este viaţă!

Ne îndeplinim o datorie de onoare din a reproduce pentru publicul larg fragmente din lucrările de specialitate care vorbesc despre rolul şi importanţa microalgelor în alimentaţia omului modern care desfăşoară zilnic activităţi din ce în ce mai complexe.

Consumul zilnic de microalge, în cantităţile recomandate de specialişti, contribuie, fapt dovedit de numeroase cercetări şi experimente, la o reală echilibrare metabolică şi regenerare celulară a organismului uman, ţine departe bolile tot mai frecvente datorate nutriţiei deficitare şi mediului poluat în care trăim.

Totodată, microalgele contribuie eficient la serioasa ameliorare a multor afecţiuni, ducând până la dispariţia completă a unora, cum ar fi, de exemplu, diabetul de tip II şi altele.

Vor urma, aşadar, în serie, noi informaţii privind produsele pe bază de microalge, efectul lor benefic asupra organismului uman, dar şi cazuri concrete de persoane care, prin consumul zilnic de microalge, au înregistrat progrese însemnate pe calea însănătoşirii lor (diabet, afecţiuni digestive, neurologice, alergii, afecţiuni tumorale, cardiace, protecţie împotriva radiaţiilor, viruşilor etc.)

 

Lipsa de proteine în zilele noastre

Cercetătorii din domeniul nutriţiei au făcut o descoperire şocantă, şi anume că 80 % din toate bolile sunt simptome ale deficienţei.

Aceste deficienţe cu care se confruntă omul zilelor noastre corelează direct cu un alt fenomen - descreşterea alarmantă a concentraţiei de proteine din alimentaţia de până la 80 % faţă de acum zece, cincisprezece ani.

Interesul pentru medicina modernă naturistă a crescut mult în ultimele patru decenii deoarece s-a ajuns la concluzia că în pofida perfecţionării continue a instrumentelor şi metodelor variate ale medicinii moderne, tot mai multe persoane se îmbolnăvesc de la o vârstă din ce în ce mai tânără.

Ce, cât şi cum ar trebui să mâncăm pentru a asigura organismului uman elementele nutritive obligatorii pentru o viaţă şi activitate normale? La această întrebare răspund ALGELE!!! ... cu cele 4.000 de elemente vitale.

Pentru viitor oamenii nu vor avea nevoie de mai multe medicamente, ci de o alimentaţie în care algele să îşi pună amprenta lor originală de ARN şi ADN păstrată intactă de 3,5 milioane de ani!

 

Reveica SOFIAN

(În articolul următor: Ce sunt microalgele?)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde sunt alge, acolo este viaţă!.
 Vizualizări articol: 705 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde sunt alge, acolo este viaţă!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei