Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 ian 2010 - Anul XV, nr. 4 (4295)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Diagnosticare alternativă

Iridiologia - o metodă inedită de diagnostic

Iridologia este ştiinţa diagnosticării unor afecţiuni, predispoziţii, modificări de funcţii şi structură ale unor organe, ţesuturi etc., pe baza studiului culorilor, semnelor, structurii, transformărilor, irisului.
Specialiştii acestui domeniu cred ca această parte colorată a ochiului nostru ne furnizează informaţii preţioase despre anumite afecţiuni şi dezechilibre din organism.

 

Metodă neconvenţională de diagnostic

Astăzi, iridologia ocupă un loc important alături de acupunctură, biorezonanţă, fitoterapie. Ca metodă neconvenţională de diagnostic este practicată de către terapeuţi, psihologi, doctori din toata lumea, furnizând informaţii preţioase pentru stabilirea cauzelor îmbolnăvirii, ajutând la monitorizarea procesului de vindecare.
Această metodă de diagnostic permite descoperirea unor afecţiuni care s-au vindecat, care sunt localizate în sistemul energetic dar încă nu s-au manifestat în plan fizic, dar şi evidenţierea stării organelor din momentul examinării, evaluarea predispoziţiilor şi urmărirea rezultatelor diverselor terapii ce sunt aplicate. Este evidenţiată starea ţesuturilor, fiind astfel o metodă utilă, pentru prevenţia bolilor şi diagnosticarea precoce a unor afecţiuni încă necunoscute de pacient.

 

Adevărată hartă a întregului organism

Iridologia consideră că pe iris sunt reprezentate proiecţiile tuturor organelor. În practică, folosind un sistem de mărire a imaginii, se pot examina diferite zone, semne şi texturi prezente în iris. Impresia generală a stării de sănătate este dată de tonicitatea şi coloristica fibrelor ce compun irisul.
Astfel, ochiul reprezintă o adevărată hartă a corpului, în care fiecărui organ îi corespunde o zona definită. O citire adecvată a fiecărei zone permite stabilirea unui bilanţ al sănătăţii şi descoperirea punctelor slabe ale organismului, chiar înaintea apariţiei primelor simptome. Culoarea irisului, textura şi relieful acestuia sunt indicatori precişi ai potenţialelor dezechilibre. Diferitele semne iridiene cum ar fi: petele, cavităţile sau depozitele echivalează cu nişte amprente genetice ale punctelor slabe ale organismului, prezente de la naşterea noastră.

 

Procedură sigură

Procedura este total sigură şi nepericuloasă. Cu timpul, terapeuţii au abandonat lupa pentru a face loc computerului, întrucât organele se proiectează pe zone reduse ale irisului, studiul lui fiind mult uşurat dacă folosim sisteme optice mai performante, dotate cu iluminare prin fibră optică, aşa cum sunt aparatele iridologice moderne. Astfel analiza este precisă şi corectă, iar munca terapeutului, mult uşurată.
Orice terapie poate beneficia de informaţii preţioase dacă pe parcursul desfăşurării şedinţelor se realizează periodic diagnosticări pe iris, pe baza cărora se pot adapta eficient terapiile ce sunt aplicate.


Mihai MOISOIU
Terapeut – terapii alternative
Site: www.nearyou.eu
Telefon: 0753937223

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iridiologia - o metodă inedită de diagnostic.
 Vizualizări articol: 762 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Iridiologia - o metodă inedită de diagnostic5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sanatate

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei