Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 aug 2009 - Anul XIV, nr. 201 (4187)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Life style coaching sau cum poţi depăşi în viaţă perioadele de criză!

Dacă vrei mai mult de la viaţă şi consideri că atât strategia ta de abordare cât şi nivelul motivaţiei tale lasă de dorit, atunci este timpul să apelezi la serviciile unui coach life style! Simţi că eşti în faţa unor provocări ale vieţii şi propria motivaţie şi încredere în tine au nevoie de un sprijin? Eşti confuz, stagnezi şi percepi o nevoie acută de mici succese în viaţa personală care să îţi redea stima de sine şi optimismul pe care până nu demult îl manifestai cu orice ocazie? Nu eşti mulţumit de nivelul de dezvoltare al abilităţilor tale, ai nevoie de ajutor pentru a-ţi rezolva problemele financiare, personale sau relaţiile cu cei din jur sau poate doreşti o viaţă mai echilibrată între muncă şi relaxare? Dacă răspunsul la oricare dintre aceste întrebări este da, înseamnă că a venit vremea schimbării în viaţa ta, că eşti pregătit pentru a interacţiona cu un coach. Indiferent de sfera în care vei folosi acest sprijin, coach-ul îţi va oferi profesionalism, şansa de a dobândi abilităţi, informaţii, confidenţialitate deplină şi o mare încredere în potenţialul tău latent ce abia aşteaptă să fie folosit în folosul tău şi al altora. Ţi se va cere să fii sincer cu tine, să te analizezi şi să îţi fixezi realist scopuri. Apoi îţi v-a oferi suport şi feed-back pentru a te menţine pe noua cale pe care tocmai ai păşit, până când tendinţele de a cădea pe vechile tipare de comportament vor fi dizolvate. Vei păşi alături de el cu o siguranţă din ce în ce mai mare, iar frustrările şi insuccesele vor mai apărea doar în amintiri. Lucrând cu un coach îţi formezi abilităţi specifice şi foarte puternice care te ajută să faci schimbările şi să te dezvolţi în maniera în care doreşti. Într-un mediu în care nimeni nu te judecă, cu tot sprijinul şi suportul coach-ului, toate ideile negative şi îndoielile sunt înlocuite cu încredere în sine pentru a face saltul evolutiv, prin spargerea barierelor interioare care te despart de ambiţiile şi idealurile tale. Coaching-ul are rezultate pentru că te îndrumă, construieşte şi redefineşte capacităţile şi potenţialul fiecărei persoane ce are curajul de a se lăsa modelată. Singura cale pentru a cunoaşte diferenţa dintre tine acum şi cel de după coaching este aceea de a intra în jocul transformării accelerate, al stabilirii şi atingerii de noi şi noi culmi în dezvoltarea personală. Nu este neapărat necesar să te deplasezi la un cabinet specializat, deoarece şedinţele de consiliere îşi ating obiectivele şi dacă sunt realizate prin telefon sau prin intermediul mail-ului. Totul constă în muncă, motivaţie şi acceptarea schimbărilor majore ce survin inerent în viaţa dumneavoastră, odată ce v-aţi decis să apelaţi la acest tip de servicii.

Psiholog Mihai MOISOIU

Psihologia muncii – psihologie organizaţională.

- psihologia transporturilor.

Trainer style life

Terapeut – terapii alternative

E-maill: training.reality@gmail.com

Telefon: 0753937223

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Life style coaching sau cum poţi depăşi în viaţă perioadele de criză!.
 Vizualizări articol: 452 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Life style coaching sau cum poţi depăşi în viaţă perioadele de criză!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei