Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 ian 2009 - Anul XIV, nr. 2 (3988)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Terapia prin ţipete, un remediu bun împotriva stresului

Experţii spun că terapia prin ţipete este un remediu foarte bun pentru contracararea stărilor negative, o alternativă la tradiţionala relaxare într-un loc liniştit, informează dailymail.co.uk.

Sfârşitul sărbătorilor de iarnă, temperaturile scăzute şi criza economică mondială reprezintă principalii factori care fac ca ziua de luni, 5 ianuarie, să fie una dintre cele mai stresante din 2009, pentru toate persoanele care se întorc la birou după vacanţa de iarnă.

"Eliminarea tensiunii prin ţipete este cu adevărat benefică pentru a scăpa de energia negativă provocată de stres", a declarat Judi James, expert în limbaj corporal şi psiholog în cadrul ediţiei britanice a emisiunii de televiziune "Big Brother".

"Când stresul riscă să vă copleşească, încercaţi o serie susţinută de ţipete. O soluţie alternativă ar fi să mergeţi într-un loc izolat, să închideţi ochii, să inspiraţi adânc de câteva ori, pentru a vă calma", au declarat psihologii britanici.

Aceste sfaturi au fost oferite în urma unui sondaj efectuat în Marea Britanie, care a relevat faptul că cei mai mulţi dintre oameni sunt iritaţi de colegii de birou care mănâncă zgomotos (28%), de cei care îşi suflă nasul prea tare (26%), de cei care vorbesc prea tare la telefon (21%) sau chiar de cei care cântă (5%).

Cercetătorii au descoperit că doar una din zece persoane preferă să stea jos, într-un loc liniştit, pentru a scăpa de stres, în timp ce mai mult de 33% dintre respondenţi au declarat că preferă să ţipe.

Sondajul, intitulat "The Sound Or Silence" (Sunetul sau tăcerea), a fost efectuat în avanpremiera unei campanii de strângere de fonduri, denumită SOS Day 2009, ce va avea loc pe 30 ianuarie în Marea Britanie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Terapia prin ţipete, un remediu bun împotriva stresului.
 Vizualizări articol: 669 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Terapia prin ţipete, un remediu bun împotriva stresului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sanatate

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei