Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 ian 2017 - Anul XXII, nr. 15 (6431)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

“Grisine” de pui cu caşcaval

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O gustărică uşor de făcut, rapidă şi delicioasă este dorită de orice gazdă bună pentru oaspeţii veniţi pe neaşteptate. Această reţetă este ideală mai ales pentru cazul în care casa se umple subit de colegii copiilor, care vor ronţăi cu plăcere maximă.

Avem nevoie de:

Un piept de pui dezosat mare (cca. 500-600 g), 2 felii mari de pâine albă, 150 g caşcaval mai dur, jumătate de pahar de lapte, 2 ouă, sare şi piper după gust, opţional un pic de nucşoară rasă, o cană de făină albă, o cană de pesmet, ulei pentru prăjit

Preparare:

Înmuiem feliile de pâine în lapte şi le stoarcem, apoi le mărunţim în blender şi le punem într-un castron. Mărunţim şi carnea de pui şi o punem peste pâine. Caşcavalul îl radem pe o răzătoare fină şi îl adăugăm ingredientelor din castron. Punem sare, piper şi eventual nucşoară. Dacă este prea moale compoziţie, adăugăm şi o lingură de pesmet. Batem ouăle cu puţină sare şi un strop de apă. Formăm beţişoare din compoziţia de carne şi brânză, le trecem prin făină, ou şi pesmet şi le prăjim în ulei bine încins. Pot fi servite ca atare sau putem diversifica puţin, dacă pe o parte dintre ”grisine” presărăm puţină boia afumată sau cimbru uscat sau chiar praf de usturoi. Aceste beţişoare se pot consuma şi reci, dar savoarea este maximă atunci când le servim călduţe, proaspăt rumenite. Nu este indicată însă reîncălzirea, nici măcar la cuptorul cu microunde. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “Grisine” de pui cu caşcaval.
 Vizualizări articol: 5827 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
“Grisine” de pui cu caşcaval5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti “Grisine” de pui cu caşcaval O gustărică uşor de făcut, rapidă şi delicioasă este dorită de orice gazdă bună pentru oaspeţii veniţi pe neaşteptate. Această reţetă este ideală mai ales pentru cazul în care casa se umple subit de colegii copiilor, care vor ronţăi cu plăcere... Citeşte