Google
 
vineri, 28 dec 2007 - Anul XII, nr. 314 (3679)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,6572 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta3,9685 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe Google+ Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Medalion în bacon

Medalion în bacon
4 porţii -35 minute 700g muşchi de viţel200g bacon (tăiat în felii subţiri)2 fire de rozmarin1 linguriţă rasă boabe de muştar măcinate50g unt1 lingură hrean proaspăt ras± sare, piper Curăţă muşchiul de pieliţe şi tendoane, spală-l, scurge-l bine de apă şi taie-l în felii de circa 3 cm grosime. Amestecă... Citeşte
  2252 vizualizări    0 comentarii
Iulius Mall Suceava
Reţete precedente (Bucătăria pentru toţi):

Macrou gratinat cu gulii

Macrou gratinat cu gulii
4 porţii – 50 minute 700g file de macrou4 gulii1 ceapă roşie100ml ulei4 morcovi2 ouă50g smântână100g caşcaval1 leg. mărar± sare, piper Curăţă fileul de pieliţe şi oscioare... Citeşte
  1988 vizualizări    0 comentarii

Budincă de tagliatelle cu legume

Budincă de tagliatelle cu legume
6 porţii 60 minute 700g tagliatelle1 ardei gras roşu2 morcovi6 ouă1 ceapă roşie mare150g caşcaval1 leg. pătrunjel 50ml ulei de măsline Puneţi ceapa curăţată şi tăiată într-o tigaie cu uleiul de... Citeşte
  1972 vizualizări    0 comentarii

Şalău pane cu cartofi şi conopidă

Şalău pane cu cartofi şi conopidă
4 porţii – 50 minute 700g file de şalău 4 cartofi mari 1 conopidă potrivită 150ml ulei 2 ouă 3 linguri făină un vârf de cuţit şofran 2 cepe 1 leg. pătrunjel ± sare, piper ... Citeşte
  2725 vizualizări    0 comentarii

Cubuleţe de porc cu frigănele

Cubuleţe de porc cu frigănele
4 porţii - 35 min 700g pulpă de porc8 felii de franzelă2 ouă300ml ulei50g parmezan ras100ml vin roşu200ml supă de legume (din cub)1 lingură zeamă de lămâie1 căţel de usturoi1 leg. pătrunjel± sare, piper ... Citeşte
  2088 vizualizări    0 comentarii

Rulouri la grătar

Rulouri la grătar
4 porţii - 60 minute 4 ardei graşi mari roşii 4 felii de şuncă REINERT 200g brânză mozzarella 2 ouă fierte tari 8 frunze de busuioc 80g caşcaval •± sare, piper Se coc ardeii, se presară cu... Citeşte
  1984 vizualizări    0 comentarii

Roşii umplute cu omletă

Roşii umplute cu omletă
2 porţii - 40 minute 6 roşii4 ouă 100g caşcaval 3-4 linguri ulei ± sare, piper Roşiile se spală, apoi li se taie câte un căpăcel, se scoate miezul (nu se aruncă) şi se presară înăuntru cu... Citeşte
  1936 vizualizări    0 comentarii

Cremă Caramel

Cremă Caramel
4 porţii - 50 minute 1 l lapte 200g zahăr 4 ouă 1 pliculeţ zahăr vanilat 1 linguriţă scorţişoară 1/2 linguriţă nucşoară rasă Se pune laptele la fiert împreună cu vanilia, scorţişoara... Citeşte
  2154 vizualizări    0 comentarii

Tartă cu roşii şi mazăre

Tartă cu roşii şi mazăre
6 porţii – 70 minute 250g margarină 350g făină 3-4 linguri apă minerală (sifon) 300g roşii mici (cherry) 250g mazăre fină Maxim’s 50ml ulei 1 ceapă mică 3-4 frunze de busuioc 1-2 fire rozmari... Citeşte
  1928 vizualizări    0 comentarii

Supă de iarnă

Supă de iarnă
4 porţii - 100 minute 400g afumătură (şuncă, bacon, cârnaţi) 1 ţelină mare 1 sfeclă mare 1 gulie mare 100g fasole verde 1 ardei gras roşu 1 ardei iute 2 morcovi 100g linte verde 100g... Citeşte
  2168 vizualizări    0 comentarii

Gomboţi cu iaurt

Gomboţi cu iaurt
4 porţii – 60 minute 1 pahar mare iaurt (500g) 1 pahar griş (acelaşi) 1 pahar lapte (acelaşi) 200g smântână 200g dulceaţă de vişine 100g zahăr pudră 200g pesmet 200ml ulei un vârf de... Citeşte
  2135 vizualizări    0 comentarii

Supă de ciuperci în pâine

Bucătăria pentru toți: Supă de ciuperci în pâine
4 porţii - 80 minute 400g ciuperci 100g smântână 1 leg. pătrunjel 50ml ulei 50g unt 80g caşcaval 2 cepe 2 căpăţâni de usturoi 4 chifle sau pâini rotunde mai mari 1 linguriţă... Citeşte
  1936 vizualizări    0 comentarii

Salata cu omleta

Salata cu omleta
2 porţii - 25 minute 4 ouă2 roşii2 castraveţi1 leg. ceapă verde1 salată verde mai mare2 linguri boabe de porumb fiert3 linguri ulei de măsline1 lămâie1 leg. pătrunjel verdesare, piperFaceţi 2 omlete din câte 2... Citeşte
  2102 vizualizări    0 comentarii

Broscuţe vesele

Broscuţe vesele
2 chifle2 felii mozzarella2 felii ardei gras2 măsline1 linguriţă unt1 lingura paste de tomate2 linguri brânză de vaci1 linguriţă chimen1.2 ceapasare Se amestecă brânza de vaci cu 1 linguriţă... Citeşte
  2193 vizualizări    0 comentarii

Tăiţei cu ciuperci de pădure

Tăiţei cu ciuperci de pădure
6 porţii - 90 minute 400g făină2 ouă300g ciuperci de pădure mai mici300g roşii150g caşcaval100g untcâteva frunze de busuioc2 căţei de usturoi1 ceapă micăpuţin oregano3 linguri ulei de măslinesare, piper ... Citeşte
  1904 vizualizări    0 comentarii

Sushi din omletă şi legume

Sushi din omletă şi legume
6 porţii - 20 minute + 2 ore la frigider 4 ouă4 linguri caşcaval ras300g telemea1 leg ceapă verde150g roşii mici4 linguri ulei de măslinecâteva frunze de busuiocsare, piper Spargeţi ouăle şi bateţi-le... Citeşte
  2035 vizualizări    0 comentarii

Tortellini cu smântână

Tortellini cu smântână
4 porţii - 25 minute 600g tortellini250g smântână 50g unt 150g jambon crud-uscat 100g parmezan ras1 leg. pătrunjel± sare, piper Fierbeţi tortellini în apă cu sare. Între timp... Citeşte
  2824 vizualizări    0 comentarii

Frigărui cu ciuperci şi şuncă

Frigărui cu ciuperci şi şuncă
4 porţii, 20 minute 8 ciuperci de pădure cu mărimea de 5 - 6 cm100g bacon12 frunze de dafin1 căţel de usturoi2 rămurele de rozmarin8 linguri ulei de măslinesare, piper Se curăţă şi se pisează usturoiul. Se... Citeşte
  2055 vizualizări    0 comentarii

File de şalău in crusta de mac

File de şalău in crusta de mac
700g file de şalău100g făină4 linguri seminţe de mac1 lingură coajă de lămâie rasă1 linguriţă boia de ardei dulce150ml ulei 2 lămâi± sare, piper Curăţă fileul de şalău, spală-l bine... Citeşte
  2051 vizualizări    0 comentarii

Pui Umplut

Pui Umplut
4 porţii 90 minute 1 pui 100ml ulei200g ficăţei de pui150g caşcaval4 linguri pesmet1 ou1 linguriţă rasă scorţişoară pudră4 cuişoare2 fire rozmarin1 lămâie± sare, piper Curăţă... Citeşte
  1871 vizualizări    0 comentarii

Cartofi cu chimen

Cartofi cu chimen
4 portii 45 minute Se fierb cartofii în coajă, se lasă la răcit şi se curăţă. Se taie ceapa şi se căleşte în ulei, împreună cu seminţele de chimen. Se adaugă sare şi piper. Când ceapa... Citeşte
  2266 vizualizări    0 comentarii

Fasole albă cu legume

Fasole albă cu legume
4 porţii - 70 minute 500g fasole albă fiartă2 morcovi1 rădăcină păstârnac1 ţelină1 sfeclă mai mică2 rădăcini de pătrunjel3 fire de ceapă verde sau 1 fir de praz1 leg. mărar verde2 căţei... Citeşte
  2188 vizualizări    0 comentarii

Reţete de post

Reţete de post - Clătite
Pifteluţe din soia Ai nevoie de: 200 g soia granule, 400 ml apă, 2 morcovi, 2 cepe, 4 căţei cu usturoi, 2 linguri cu oţet, 2 linguri cu făină, o legătură de pătrunjel, ulei, cimbru, sare, piper. Cum procedezi: ... Citeşte
  2175 vizualizări    0 comentarii
ADRIACupa Tenis Monitorul 2018

Prima Pagină

Prima Pagină

Publicitate

CMB Suceava - Centru Medical RMN, IRM, CT, Ecografie

Publicitate

Panouri SunJoy

Publicitate

Clinica Hereditas

Meniul zilei

Meniul zilei in restaurante sucevene

Publicitate

Licitaţii

Anunţuri Direcţia Silvică Suceava

Hărţi

Alegeri prezidenţiale noiembrie 2014 - Tur I - Harta administrativ politica pentru localitatile din judetul Suceava
Alegeri prezidenţiale noiembrie 2014 - Tur II - Harta administrativ politica pentru localitatile din judetul Suceava

Caricatura zilei

Caricatura zilei

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Elia Studio - Salon de infrumusetare
Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Medalion în bacon 4 porţii -35 minute 700g muşchi de viţel200g bacon (tăiat în felii subţiri)2 fire de rozmarin1 linguriţă rasă boabe de muştar măcinate50g unt1 lingură hrean proaspăt ras± sare, piper Curăţă muşchiul de pieliţe şi... Citeşte