Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 292 (8209)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților

Zeci de artiști pe scenă și sute de spectatori la Concertul caritabil „Un Crăciun pentru fiecare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava a avut loc recent Concertul caritabil de colinde și folclor „Un Crăciun pentru fiecare”, ediția a III-a, la care au participat zeci de artiști cunoscuți și sute de spectatori.

Concertul, organizat de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, prezentat de pr. Andrei Mocanu, a reunit pe aceeași scenă Grupul Psaltic „Dimitrie Suceveanu” al Catedralei Arhiepiscopale din Suceava, artiștii Cleopatra Stratan, Edward Sanda, Elisabeta Turcu Juverdeanu, Constantin Bahrin, Fetele din Botoșani, Grigorie Gherman, Emilia Ghinescu, Valentin Sanfira, Codruța Filip, Ilie Caraș, Alexandra Dan, Mariana Maloș, Petrică Remus Fandarac, Corala Diaconițelor a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților și Corala preoțească „Ștefan Nosievici”, tot a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților. Publicul sucevean s-a bucurat de câteva ore de muzică de calitate, muzică populară, muzică ușoară și colinde tradiționale.

Fiecare artist care s-a alăturat proiectului „Un Crăciun pentru fiecare” și a participat la concertul desfășurat pe 8 decembrie 2022, la Suceava, a primit în dar, din partea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, câte o medalie jubiliară și o diplomă, „în semn de prețuire și recunoștință pentru meritele deosebite în promovarea și susținerea valorilor creștin-ortodoxe românești”, anul acesta împlinindu-se 500 de ani de la sfințirea Bisericii cu hramul „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” a Mănăstirii „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”. Medaliile jubiliare le-au fost înmânate artiștilor de către pr. Constantin Oprea, consilier eparhial al Sectorului Cultural din cadrul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

 

Se pot face donații în continuare, pentru bătrânii și copiii nevoiași

 

Proiectul „Un Crăciun pentru fiecare”, organizat de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, are ca scop oferirea unor pachete cu alimente de bază, dulciuri și încălțăminte pentru 1.000 de bătrâni singuri lipsiți de orice ajutor material și social, precum și pentru 1.000 de copii proveniți din familii defavorizate și cu o situație materială, socială și financiară precară. Din donații, se vor cumpăra cele necesare și se vor pregăti pachete la Centrul Eparhial, „după care vor fi distribuite prin cele cinci Protopopiate ale Arhiepiscopiei (Suceava I, Suceava II, Rădăuți, Câmpulung Moldovenesc și Fălticeni) în baza listelor întocmite la nivelul fiecărei protoierii”, conform organizatorilor.

Se pot face în continuare donații folosind următoarele mijloace: Direct în conturile: RON: RO51 RNCB 0234 0370 1091 0014, EURO: RO78 RNCB 0234 0370 1091 0110, Nume beneficiar: Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților. Detalii: CRĂCIUN. Pentru mai multe detalii despre acest proiect, puteți apela la numărul de telefon 0756.277.365, pr. Andrei Mocanu, coordonatorul voluntarilor Sectorului social-filantropic al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de artiști pe scenă și sute de spectatori la Concertul caritabil „Un Crăciun pentru fiecare”.
 Vizualizări articol: 419 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeci de artiști pe scenă și sute de spectatori la Concertul caritabil „Un Crăciun pentru fiecare”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Religie

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei