Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 dec 2020 - Anul XXV, nr. 283 (7588)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

De Moș Nicolae, „Un Crăciun pentru fiecare”, concert caritabil online organizat de Arhiepiscopia Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De Moș Nicolae, pe 6 decembrie, de la ora 17:00, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, împreună cu mai mulți artiști de muzică populară consacrați, organizează un concert caritabil online, ce face parte din proiectul ,,Un Crăciun pentru fiecare”.

Evenimentul va fi transmis live pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, precum și pe paginile de Facebook ale partenerilor și pe paginile oficiale ale artiștilor care vor concerta. Pe scenă vor urca nume sonore ale folclorului românesc, printre care Steliana Sima, Ion Paladi, Constantin Bahrin, Angelica Flutur, Alexandru Brădățan, Fetele din Botoșni, Mariana Maloș și Alexandra Dan, cărora li se vor alătura și grupurile de colindători formate din copiii de la Așezământul de Copii ,,Sfântul Ierarh Leontie” din Rădăuți, dar și Corul Catedralei Arhiepiscopale din municipiul Suceava.

 

„Acei bătrâni singuri sunt bunicii și părinții noștri și avem datoria morală de a fi alături de ei”

Concertul online de colinde este organizat de sectorul Social Filantropic al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic. Artistul Ion Paladi, din Basarabia, a spus: „Susținem  proiectul <<Un Crăciun pentru fiecare>> al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților din dorința de a fi alături de cei o mie de bătrâni singuri și fără posibilități financiare și de cei o mie de copii proveniți din familiile defavorizate, pentru că ne dorim ca toată lumea să aibă parte de un Crăciun  fericit. Acei bătrâni singuri sunt bunicii și părinții noștri și avem datoria morală de a fi alături de ei. Nu se știe pentru câți dintre ei, acest Crăciun poate fi ultimul. Cât despre cei o mie de copii, pot spune că sunt viitorul acestei țări și merită să fim alături de ei, să le oferim șansa la un Crăciun fericit și să le arătăm că nu sunt singuri.”

 

Se pot face donații pentru 1.000 de copii și pentru 1.000 de bătrâni nevoiași

Vă reamintim că această campanie, „Un Crăciun pentru fiecare”, se desfășoară în perioada 23 noiembrie – 18 decembrie 2020, interval în care toți cei care doresc să se alăture acestei inițiative o pot face prin donații directe într-unul din conturile speciale pentru scopuri caritabile ale Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

Începând cu ziua de 20 decembrie, echipa de voluntari a Sectorului Social Filantropic al Arhiepiscopiei va merge la cei 2.000 de beneficiari, copii și vârstnici, și vor împărți toate darurile. Donațiile se pot face folosind următoarele mijloace: direct în conturile: RON: RO51 RNCB 0234 0370 1091 0014; EURO: RO78 RNCB 0234 0370 1091 0110. De asemenea, se pot face donații și prin mandat poștal la adresa Arhiepiscopiei: Str. Iancu Flondor, nr. 2, loc. Suceava, Cod 720027, jud. Suceava, România. Pentru mai multe detalii despre acest proiect, puteți apela la numărul de telefon 0756 277 365 – Andrei Mocanu, coordonatorul voluntarilor Sectorului Social Filantropic al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De Moș Nicolae, „Un Crăciun pentru fiecare”, concert caritabil online organizat de Arhiepiscopia Sucevei.
 Vizualizări articol: 814 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
De Moș Nicolae, „Un Crăciun pentru fiecare”, concert caritabil online organizat de Arhiepiscopia Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Religie

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei