Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 247 (7248)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

De ce merită să aștepți?

„De ce merită să aștepți?” este titlul conferinței pe care Rob Kowalski și Adelina Fronea au susținut-o în marile orașe din România. Au ajuns și în Suceava, la invitația Asociației Tinerilor Ortodocși Suceveni. 300 de tineri de la liceele din oraș au umplut Sala Mică a Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava.

Rob Kowalski, creștin din SUA, public speaker, e  autor al cărții „De ce merită să aștepți?”. La invitația psihologului Adelina Fronea, ei au colindat România în lung și-n lat, au ajuns și la Chișinău, militând pentru o societate sănătoasă, morală.

În tinerețea lor, așa cum mărturisesc cei doi, n-au avut grijă de ei și nu prea le-a păsat nici de Dumnezeu, dar s-au îndreptat și acum se străduiesc să le explice tinerilor că lucrurile se fac la timpul lor. Viața sexuală începută din adolescență are urmări devastatoare pentru sănătatea trupească și psihică. E păcat înaintea lui Dumnezeu!

Cei doi au vorbit despre adevărata iubire, despre adolescență, despre prietenie și despre responsabilitate. O expresie pe care tinerii cu siguranță o vor pune la inimă este „legământul făgăduinței”. Așa s-a exprimat psihologul Adelina Fronea pentru a-i responsabiliza pe tineri, cărora le-a prezentat o grămadă de statistici ce vorbesc de divorțuri, violențe, boli, în fond, eșec, nefericire pentru cei care aleg să se consume înainte de vreme.

„Oamenii l-au scos în șuturi pe Dumnezeu din viața lor!”, s-a exprimat Rob Kowalski. Nu prea are multe cuvinte de laudă de spus la adresa societății de unde vine. S-a simțit minunat în România și a rămas uimit de români. A fost în pelerinaj și la Sfântul Munte Athos cu călugării de la Sihăstria Putnei și i-a plăcut. L-a cunoscut și mai mult pe Dumnezeu. A promis că se va întoarce în România. Până atunci are marea dorință să le vorbească și tinerilor americani de ce merită să aștepți Căsătoria în curăție și să te bucuri în cadrul legal al ei de desfătare, fiind plăcut lui Dumnezeu și oamenilor.

Conferința „De ce merită să aștepți?” a avut loc la Suceava în data de 16 octombrie, apoi la Rădăuți pe 17 octombrie și la Fălticeni pe data de 19 octombrie 2019.

Asociația Tinerilor Ortodocși Suceveni (ATOS)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De ce merită să aștepți?.
 Vizualizări articol: 1309 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
De ce merită să aștepți?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei