Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 251 (6961)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Biserica aflată în curtea Spitalului Vechi sărbătoreşte vineri hramul Sf. Nectarie din Eghina

Biserica Spitalului Judeţean din Suceava, aflată în curtea Spitalului Vechi, sărbătoreşte vineri, 9 noiembrie, hramul de Sfântul Ierarh Nectarie din Eghina. Celelalte două hramuri ale bisericii sunt de Sfântul Ierarh Nicolae şi de Izvorul Tămăduirii Maicii Domnului. Un fragment din moaştele Sf. Nectarie din Eghina se află în biserica din curtea Spitalului Vechi, aduse din Grecia. Programul liturgic dedicat Sfântului Ierarh Nectarie din Eghina începe joi, 8 noiembrie: între orele 7:00 – 12:00, Utrenia, Acatist, Sf. Liturghie, Slujba Sf. Arhangheli Mihail şi Gavriil, iar între orele 17:00 – 20:30, Slujba de priveghere în cinstea Sf. Nectarie din Eghina, oficiată de un sobor de preoţi. Pe 9 noiembrie, începând cu ora 7:00, un sobor de preoţi şi diaconi vor săvârşi slujbele Utreniei, Acatistului Sfântului Ierarh Nectarie, Slujba Aghesmei Mici şi a Sfintei Liturghii, urmate de cuvântul de învăţătură. După Sfânta Liturghie, în curtea spitalului sucevean va avea loc, în jurul orei 12:00, procesiunea cu racla cu moaştele Sfântului Ierarh Nectarie şi a celorlalţi sfinţi din lăcaşul de cult, urmată, la ora 15:00, de Taina Sfântului Maslu. Între orele 17:00 – 20:00, vor avea loc slujbele: Ceasul IX, Vecernia şi Paraclisul Maicii Domnului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Biserica aflată în curtea Spitalului Vechi sărbătoreşte vineri hramul Sf. Nectarie din Eghina.
 Vizualizări articol: 1582 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Biserica aflată în curtea Spitalului Vechi sărbătoreşte vineri hramul Sf. Nectarie din Eghina5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ficăței cu ulei de măsline Rețeta este foarte rapidă și atât de simplă, încât orice începător o poate reuși. Este esențial totuși ca pentru reușită să aveți răbdare, să amestecați în oală la timp și să nu plecați de lângă aragaz în... Citeşte