Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 nov 2010 - Anul XV, nr. 259 (4550)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Patriarhia: Conturile de pe Facebook atribuite PF Daniel sunt ale unor utilizatori anonimi

Patriarhia Română precizează, după ce pe platforma de socializare Facebook au apărut trei conturi care par a fi atribuite PF Daniel, că acestea sunt iniţiative personale ale unor utilizatori anonimi şi că ele funcţionează deşi patriarhul a cerut de mai multe ori închiderea lor.

"Nici unul dintre aceste conturi nu are acordul sau binecuvântarea Patriarhului României, ci sunt iniţiative personale ale unor utilizatori anonimi", precizează Patriarhia Română, într-un comunicat de presă.

Patriarhia susţine că deşi a sesizat de mai multe ori administratorul Facebook asupra acestor conturi false atribuite PF Daniel şi a solicitat închiderea acestora, totuşi ele continuă să funcţioneze şi să inducă în eroare pe cei care le accesează.

Pe Facebook există trei conturi care, după nume, par a-i aparţine Patriarhului Daniel.

Unul dintre ele este realizat sub numele "Preafericitul Patriarh", însă informaţiile din profilul realizat de utilizatorul care foloseşte acest nume arată că el nu este una şi aceeaşi persoană cu patriarhul, întrucât la categoria "preferinţe muzicale", spre exemplu, utilizatorul a completat "black metal". Totuşi, titularul acestui cont a reuşit să adune 20 de prieteni.

Un alt cont este făcut sub numele "Patriarhul Daniel Dani Boo", şi acest utilizator folosind o fotografie de-a patriarhului Daniel. Şi în acest caz, informaţiile din profilul realizat de utilizator arată că respectivul cont este o glumă. Astfel, la "Biografie", titularul contului a scris "îmi place să bântui pe unde apuc, să bag frica în oameni", iar la rubrica "Citate favorite" apare mesajul "bat câmpii cât cuprinde...". Titularul acestui cont are 289 de prieteni.

Cel de-al treilea cont, realizat sub numele "Preafericitul Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române", este un "brand page" şi nu un cont de utilizator, ceea ce înseamnă că nu te poţi "împrieteni" cu titularul, ci poţi să "apreciezi" respectivul produs. Este genul de cont de Facebook la care au apelat majoritatea persoanelor publice, care în acest fel au "fani" nu "prieteni". Pagina nu conţine nici un fel de informaţie despre titularul său. Cel care l-a realizat a postat doar aproximativ 30 de fotografii cu subiect religios, având, până în prezent, aproape 40 de "fani".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patriarhia: Conturile de pe Facebook atribuite PF Daniel sunt ale unor utilizatori anonimi.
 Vizualizări articol: 438 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patriarhia: Conturile de pe Facebook atribuite PF Daniel sunt ale unor utilizatori anonimi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Religie

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei