Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 ian 2010 - Anul XV, nr. 15 (4306)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Opinii

Să vorbim deschis despre adevăratele cauze ale crizei mondiale contemporane

La fel ca şi în cazul aşa-zisului război declanşat în septembrie 2001, după prăbuşirea turnurilor gemene din New York împotriva ,,terorismului internaţional” sau ,,fundamentaliştilor islamici”, actuala criză mondială a debutat suspect tot în Statele Unite ale Americii cu probleme foarte grave ţinând de sistemul bancar. Mari companii de asigurări precum A.I.G. şi bănci au înregistrat pierderi uriaşe datorită creditelor ipotecare. Iar criza financiară a determinat în chip hotărâtor criza economică şi socială atât în America, cât şi în alte zone de pe mapamond. Au avut de suferit acţionari din multe state datorită prăbuşirii de la burse.
Recesiunea era atestată de şomajul tot mai ridicat, de faptul că veniturile americanilor de rând a scăzut dramatic la 1/3 iar locuinţele şi proprietăţile au scăzut chiar la un sfert din valoarea lor iniţială. Prin urmare mulţi oameni au sărăcit, în vreme ce oamenii cu averi importante au avut şi au şansa să se îmbogăţească tot mai mult profitând de situaţia creată în mod artificial. Iar din bugetul public şi aşa destul de îndatorat, observăm că s-au acoperit pierderi uriaşe de mii de miliarde de dolari ale acestor bănci şi companii. Cu ce bani s-au acoperit? Desigur tot cu banii contribuabililor.
Analizând toate aceste lucruri, considerăm ca o principală cauză a crizei mondiale planul masoneriei de a pregăti şi instaura dictatura lui Antihrist. Astăzi putem vedea cât se poate clar, că se fac ultimele pregătiri în lumea întreagă pentru introducerea microcipurilor în acte şi a biocipurilor (implanturilor) în corpul uman. După acest pas extrem de important care să prevină criticile şi revolta oamenilor împotriva sistemului, va urma desigur anihilarea completă a statelor şi unificarea la nivel global a tuturor instituţiilor în imperiul ce se va naşte.
Cum am putea altfel explica criza de morală a conducătorilor şi a societăţiii în ansamblul ei? Când morala creştină a fost înlocuită tot mai mult şi pretutindeni în lume cu morala succesului, banului şi consumerismului, propovăduită de masonerie atât cu ajutorul celei mai mari părţi din mass-media, cât şi în sistemul de învăţământ prin noile programe de educaţie. Iar masoneria într-adevăr este acea organizaţie care a militat permanent pentru descompunerea societăţii din toate punctele de vedere, conducându-se după scrierile Talmudului care sunt vădit anticreştine! Pentru ca, pe ruinele acestei societăţi să edifice ,,lumea nouă” de mâine, prin Mişcarea New Age şi Noua Ordine Mondială. De aceea a fost planificată această criză mondială, care ne-a afectat şi financiar şi economic, social, politic, cultural şi mai ales spiritual.
Pe de altă parte, ca şi în cazul marilor conflagraţii mondiale, lovitura are şi un aspect material, vizând îmbogăţirea marilor bănci internaţionale, gen FMI, Banca Mondială şi altele asemenea, precum şi a investitorilor care pot cumpăra acum cu mult mai ieftin. Prilej cu care au fost impuse diverse măsuri restrictive statelor care s-au împrumutat (ingerinţe mai ales în plan economic). Şi noi credem că, chiar această introducere a microcipurilor în acte, carduri bancare şi implanturilor pe motive medicale, au constituit o condiţie de bază impusă pentru acordarea împrumuturilor către statele ameninţate cu recesiunea.
O altă cauză importantă este şi administrarea foarte defectuoasă a veniturilor publice ale statului. Pentru că, pe lângă acoperirea imorală a pierderilor provocate de mari bănci şi corporaţii multinaţionale, s-au făcut pe plan mondial tot mai mari cheltuieli militare mai ales după anul 2000, odată cu războaiele declanşate de NATO împotriva Iugoslaviei, Irakului şi Afganistanului. Sumele care s-au cheltuit sunt de ordinul trilioanelor de euro sau dolari. Apoi, există unele proiecte civile nerentabile, precum cel al acceleratorului de la Geneva, prin care unii oameni de ştiinţă şi-au propus să descopere ,,particula lui Dumnezeu” şi să nege existenţa lui Dumnezeu în mod ştiinţific! Vi se pare puţin suma cheltuită în acest proiect, de peste 8 000 de miliarde de euro? Sau e bine că România a participat şi ea cu peste 2 milioane de euro prin institutul de cercetări nucleare de la Turnu Măgurele? România a cheltuit sume enorme şi cu întreţinerea şi plata a câteva mii de soldaţi plus echipamentele şi vehicolele aduse în teatrele de operaţiuni.
Pentru statele mai mici, o cauză a crizei o poate constitui şi exodul creierelor, adică atragerea tinerilor foarte dotaţi prin burse de studiu şi job-uri în Occident, mai cu seamă în Statele Unite şi Marea Britanie. Diverse fundaţii coordonate şi sponsorizate discret de masoneria mondială sau locală racolează adeseori cu succes aceşti tineri capabili, fie pentru a-i înrola în loji masonice, fie pentru a obţine profituri consistente de pe urma activităţilor lor viitoare sau pentru a-i obliga cel puţin să colaboreze în unele situaţii sau în mod permanent.
Un rol important în extinderea crizei mondiale şi adâncirea ei o are însăşi mass-media, care este într-o proporţie covârşitoare dependentă de patronii acestora, care amplifică temerile oamenilor şi manipulează informaţia, ducând un adevărat război psihologic împotriva oamenilor de pretutindeni. Cum vă explicaţi altfel toată această cultură morbidă de astăzi, tot desfrâul şi violenţa care ni se transmit ca pe nişte valori? Cum vă explicaţi apatia şi indiferenţa omului contemporan, pentru care votul şi democraţia au devenit realmente vorbe goale sau chestiuni fără nicio importanţă? Sau vi se pare onest ca astăzi să conducă în topul vânzărilor ziare precum Libertatea, Cancan şi Click, care abundă în tot felul de porcării colorate şi ştiri senzaţionale sau de scandal, dar şi care cumpără cititorii cu diverse premii?
Trăim vremuri foarte grele pentru cei mai mulţi dintre noi. Părerea noastră este că trebuie să luăm atitudine. Fiecare în parte şi toţi laolaltă! Nu mai este timp de pierdut. De pildă, se preconizează ca noile cărţi electronice de identitate să intre în vigoare mai repede decât s-a prevăzut, cum ar fi cu data de 1 iulie 2010 în loc de 1 ianuarie 2011. De ce oare? Pentru că s-au strâns deja peste 700 000 de semnături în sprijinul apelului părintelui Iustin Pârvu pentru iniţierea unui referendum naţional pe tema introducerii microcipurilor în acte sau a implantului acestora.

(Radu Iacoboaie)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Să vorbim deschis despre adevăratele cauze ale crizei mondiale contemporane.
 Vizualizări articol: 473 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Să vorbim deschis despre adevăratele cauze ale crizei mondiale contemporane5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Critica trimis de
(20 ian 2010, 17:39:51
Domunile Iacoboaie,

Bugetul pentru acceleratorul de particule LHC a fost de 9 miliarde dolari SUA, chiar daca aceasta suma se va depasi, valoarea pe care o propui de 8000 de miliarde este absurda.

Nu cred ca aceasta este o suma foarte mare, cand se ia in considerare ca acest experiment va da probabil raspunsuri fundamentale oamenilor de stiinta, si cand de exemplu, un bombardier B2 costa in jur de 2 mld USD iar un avion de vanatoare modern, in jur de 100 mil USD.

Faptul ca consideri acest experiment prea scump tradeaza o ignoranta crasa pe care o ai fata de stiinta.

Numele de "particula lui Dumnezeu" data particulei ipotetice, bosonul Higgs, este o metafora si nu are nici o legatura cu existenta sau inexistenta divinitatii.

Cat despre exodul de creiere, atat tu cat si parintele Parvu prin delirurile voastre paranoice contribuiti din plin la asta, facand tara asta insuportabila.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei