Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 nov 2009 - Anul XIV, nr. 276 (4262)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cronica religioasă

Tinerii azi, la o relansare

Sub egida Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor a văzut lumina tiparului, zilele acestea, revista Tinerii azi, la o relansare de excepţie, nr. 6/noiembrie, cu titluri provocatoare în contextul unei societăţi bazate pe multe incertitudini şi cu prea puţine răspunsuri la întrebările presante din viaţa de zi cu zi, pe care tinerii, ce fac eminamente publicaţia, se străduieşte să ni le dea cât mai ortodox şi de bun simţ.
Revista este prefaţată de un cuvânt de deschidere al Înalt Prea Sfinţitului Pimen, Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor, în care redescoperim rolul părinţilor în educarea copiilor încă din fragedă pruncie, educaţie canalizată în cultivarea sufletului şi în învăţătura de credinţă cea adevărată.
Poziţia oficială a Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române faţă de controversatul fenomen al eutanasiei sau moartea le cerere, destul de la modă în Vest, este redată succint în câteva pagini, cu concluzia fermă pe care o avem deja: omuciderea din culpă care nu-şi are justificarea medicală şi economică, cu atât mai mult cea spirituală.
Alte titluri foarte interesante şi de actualitate vom găsi răsfoind acest număr al revistei: Cipurile între realitate şi previziune, Creaţionism vs. Evoluţionism, Prietenia cale spre Hristos, Moartea clinică şi un capitol aparte de Cugetări, pagină de final îngrijită de preot Dragoş Buta, consilier cultural al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor şi redactor responsabil al acestei publicaţii care, sperăm noi, să aibă continuitate şi să vă ofere o lectură plăcută şi utilă în duh ortodox, făcută, aşa cum sună şi titlul de tineri în şi prin Biserică.

(Adrian Popovici)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tinerii azi, la o relansare.
 Vizualizări articol: 508 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tinerii azi, la o relansare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei