Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 nov 2009 - Anul XIV, nr. 271 (4257)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reţete de post

Varză cu ardei şi hrean

Ingrediente:

- hrean 500 g
- zahăr 400 g
- varză albă 5 kg
- ardei capia 3 kg
- oţet 500 ml
- sare

Mod de preparare:

Tăiaţi varza şi ardeii mărunt. Radeţi hreanul şi amestecaţi-l cu varza şi ardeii şi adăugaţi sare după preferinţă. După ce dizolvaţi zahărul în oţet turnaţi-l peste compoziţie. Amestecaţi-l, acoperiţi-l cu un capac şi lăsaţi-l aprox. 30 de ore după care se poate pune în borcane sau chiar servi la masă. Timpul de preparare este de maxim 1 oră.

 

Borş de sfeclă

Ingrediente:

- 1.5 kg sfeclă
- 1.5 l borş
- 400 g cartofi
- 100 g morcovi
- 200 g ceapă
- o legătură verdeaţă
- sare
- 2 l de apă

Mod de preparare:

Se curăţă sfecla, se spală, se feliază şi se pune la fiert în apă sărată. Pe la jumătatea fierberii se adaugă morcovii şi ceapa, spălate, curăţate şi mărunţite, cartofii curăţaţi şi tăiaţi felii. Când toate componentele au fiert, se adaugă borşul (fiert separat), şi se mai lasă pe foc aprox. 10 min. Se potriveşte de sare şi se serveste cu leuştean şi pătrunjel mărunţit.

 

Tocăniţă cu ciuperci

Ingrediente:

- ciuperci albe 1 kg
- ardei 1 buc.
- ceapă verde 1 buc.
- patrunjel proaspat
- ulei
- sare
- piper
-o lingură făină

Mod de preparare:

Tocaţi mărunt ceapa şi ardeiul. După spălare şi curăţare, tăiaţi ciupercile fâşii, le căliţi în ulei, împreună cu ceapa şi ardeiul şi le lăsaţi să fiarbă 10 minute la foc potrivit. După fierbere îngroşaţi amestecul cu o lingură de făina şi puţină apă rece, după care îl intoduceţi în tocăniţă.
La final, adăugaţi în tocăniţă puţin pătrunjel proaspăt.

Sursa: www.retete-culinare.info

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reţete de post.
 Vizualizări articol: 1735 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reţete de post0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Religie

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei