Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 mar 2009 - Anul XIV, nr. 58 (4044)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reţete de post

Ghiveci

Durata: 30 minute

Complexitate: Redusă

Ingrediente: 4 cartofi, 3 cepe, 80 gr mazăre, 80 gr fasole, 2 morcovi, 1 castravete murat, 100 ml suc de roşii, 100 ml ulei, 1 căpăţână de usturoi, sare, piper, foi de dafin, mărar şi pătrunjel verde.

Mod de preparare:

Se călesc în ulei ceapa şi morcovul rondele. Se sting cu 1 litru de apă. Se adaugă restul legumelor tăiate şi se fierb împreună 30 de minute. Se potriveşte de sare, se adaugă usturoiul tăiat rondele, dafinul. Când a scăzut suficient este gata.

Se serveşte cu verdeaţă deasupra.

 

Crochete de cartofi

Durata: 30 minute

Complexitate: Redusă

Ingrediente: 500 gr cartofi, 15 gr drojdie de bere, 30 gr margarină, 75 gr făină, sare, cimbru, ulei pentru prăjit.

Mod de preparare:

Se fierb cartofii, se curăţă de coajă, şi se pasează. Se adaugă celelalte ingrediente, drojdia se dizolvă în apă călduţă. Se amestecă compoziţia până se omogenizează.

Se modelează biluţe care se lasă un timp la loc cald, pe un fund de lemn, să crească. Se prăjesc în ulei încins. Când se umflă şi se rumenesc, sunt gata.

Se servesc cu verdeaţă presărată!

 

Tocăniţă de ceapă

Durata: 50 minute

Complexitate: medie

Ingrediente: 6 cepe, 4 roşii, un morcov, 3 căţei de usturoi, o legătură mărar, un pahar de ulei, oţet, boia, zahăr, sare, piper.

Mod de preparare: Ceapa se curăţă, se taie solzişori, se căleşte împreună cu morcovul ras şi cu boiaua. Când s-au înmuiat, se adaugă roşiile tăiate mărunt, usturoiul, oţetul, zahărul, sarea, piperul şi se lasă la fiert 10 minute. La sfârşit se adaugă mărarul tocat mărunt.

(sursa: www.bunatati.ro)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reţete de post .
 Vizualizări articol: 1291 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reţete de post0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Religie

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei