Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 oct 2008 - Anul XIII, nr. 237 (3918)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor, la o relansare în spaţiul virtual al Internetului

Mântuitorul Hristos ne îndeamnă pe fiecare dintre noi să luminăm cu faptele noastre credinţa cea adevărată dăruită nouă de la Sfântul Botez şi s-o ducem mai departe în lume. O altă poruncă a Mântuitorului nostru este sa căutăm şi să aflăm, cu alte cuvinte să nu fim ignoranţi în ştiinţa de carte.

În acest context se înscrie şi iniţiativa de îmbunătăţire a paginii de Internet a Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor care vine în întâmpinarea nevoilor curente de informaţie ortodoxă online, atât ale credincioşilor eparhiei noastre, cât şi ale slujitorilor Sfântului Altar, nu în ultimul rând din dorinţa firească de a alinia şi ridica informaţia electronică de specialitate la standardele impuse de redeschiderea Bisericii Ortodoxe Române, pe plan local şi internaţional, fenomen vizibil de câţiva ani încoace.

Pagina web a Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor îmbina actualitatea, utilul şi plăcutul într-un întreg de conţinut dinamic, atractiv, uşor de navigat, structurat pe secţiuni, cu informaţia la zi, diversificată pe sectoare de activitate: administrativ, economic, filantropic, agenda IPS Pimen, ştiri şi, în curând, un canal TV ortodox online (aflat actualmente în teste) cu secvenţe din activitatea Întâistătătorului locului şi din evenimentele iniţiate de Arhiepiscopie.

Site-ul nostru se adaugă aşadar în mănunchiul virtual al Bisericii Ortodoxe Române, alături de alte proiecte similare din ţară şi străinătate, din mapamondul ortodox rusesc sau grecesc, la care sperăm să ne aliniem curând şi, dacă paginile web de specialitate sunt întreţinute de informaticieni calificaţi, pagina sfintei noastre Arhiepiscopii este actualizată şi întreţinută de un absolvent de ştiinţe umaniste, masterand în Istorie.

Pagina de Internet a Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor poate fi consultată la adresa: www.arhiepiscopiasucevei.ro

www.basilica.ro
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor, la o relansare în spaţiul virtual al Internetului.
 Vizualizări articol: 746 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor, la o relansare în spaţiul virtual al Internetului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Religie

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei