Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 aug 2008 - Anul XIII, nr. 189 (3870)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cronica religioasă

A IX-a ediţie a taberei de creaţie religioasă “Sfântul Apostol Luca”. Tabăra de creaţie religioasă “Sfântul Apostol Luca”, din Arhiepiscopia Iaşilor, şi-a deschis porţile pentru 30 de copii din judeţele Iaşi, Suceava şi Bacău. Tabăra se desfăşoară la Mănăstirea Lacuri din Deleni, judeţul Iaşi, la iniţiativa protopopiatului Hârlau. A IX-a ediţie a taberei a debutat în data de 11 august şi se va încheia în data de 17 august. Această ediţie îşi propune să sădească în inimile participanţilor dragostea faţă de icoană precum şi să-i iniţieze în meşteşugul atât de dificil al realizării icoanelor în vechea tehnică a pictării acestora. Icoanele realizate de către copii vor fi reunite într-o expoziţie, mai întâi la Mănăstirea Lacuri şi apoi la protopopiatul Hârlău.

Tabără pentru copiii din parohiile afectate de inundaţii în Episcopia Buzăului şi Vrancei. Cu binecuvântarea şi la iniţiativa Preasfinţitului Părinte Epifanie, Episcopul Buzăului şi Vrancei, 18 copii provenind din parohiile afectate de recentele inundaţii din judeţul Bacău, eparhia Romanului, vor fi găzduiţi într-o tabără la Mănăstirea Cârnu – zece băieţi, şi la Centrul social Sătuc, comuna Berca – opt fete. Tabăra, care se desfăşoară în perioada 11-19 august a.c., se adaugă celorlalte ajutoare pe care Eparhia Buzăului şi Vrancei le oferă celor care au avut de suferit în urma inundaţiilor. Copiii vor vizita principalele locaşuri de cult, monumente istorice ale zonei, şi vor participa la sfintele slujbe, prilejuite de praznicul Adormirii Maicii Domnului.

(Radio TRINITAS)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cronica religioasă.
 Vizualizări articol: 942 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cronica religioasă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Religie

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei