Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 apr 2008 - Anul XIII, nr. 92 (3773)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reţete de post - Dezlegare la peşte

OREZ CU TON ŞI CASTRAVEŢI

Ingrediente: Un borcan castraveţi muraţi în oţet, orez, 2 conserve de ton în apă, o lămâie.

Mod de preparare: Într-o oală se pune o cană şi jumătate de orez, patru de apă, o linguriţă de sare, şi se pune pe foc. Când începe să se încălzească apa începeţi să urmăriţi orezul (gustând) să nu fie tare înăuntru dar în continuare să nu fie lipicios, când simţiţi că nu mai este crocant opriţi focul şi îl deşertaţi imediat într-o sită (sau orice). El nu se mai umflă la fel de tare ca şi până acum, în schimb este mai gustos şi nu se lipesc boabele de loc între ele.

Puneţi într-un bol mai mare două conserve de ton întreg (adică nu fărâmiţat), sare şi castraveţi muraţi tăiaţi felii, cam 50-60g (cât să nu fie cu mult mai mult decât ton). Dacă mai vreţi, mai suplimentaţi cu ton, dar nu exagerat, pentru că se face iar o pastă cu gust prea intens de ton şi nu e bună, stoarceţi şi o lămâie, amestecaţi, dar cu grijă să nu pisaţi orezul (amestecaţi numai puţin).

 

PEŞTE ALB ÎN SUC DE LEGUME

Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 ceapă, 1 legătură legume pentru supă (morcov, pătrunjel, ţelină), 2 linguri mari de margarină (ulei de măsline), 1 căţel de usturoi, 4 fileuri de cod (şalău, merluciu etc.), sare, piper, 1 lingură suc de lămâie, 1 linguriţă hrean ras amestecat cu oţet (din comerţ sau preparat pe loc).

Mod de preparare: Se curăţă ceapa şi se toacă potrivit. Se curăţă zarzavaturile, se spală şi se taie în feliuţe subţiri. Se pune grăsimea la încins într-o cratiţă. Se pun ceapa şi celelalte zarzavaturi să se călească vreme de 5 minute. Se adaugă usturoiul întreg şi 400 ml de apă. Se pune vasul pe foc să fiarbă. Se spală fileurile de cod şi se usucă într-un şervet. Se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie. Se pun în cratiţă peste sucul legumelor. Se lasă 15 minute să fiarbă la foc mic. - La final, se pune şi hreanul şi se gustă mâncarea de sare şi de piper. Se serveşte cu garnitură de cartofi natur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reţete de post - Dezlegare la peşte.
 Vizualizări articol: 913 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reţete de post - Dezlegare la peşte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Religie

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei