Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 mar 2008 - Anul XIII, nr. 63 (3744)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Dulciuri de post

Tortuleţe de ciocolată

(3 torturi cu diametrul de 15 cm)

Ingrediente:

400 g făină
100 g amidon de porumb
80 g cacao
un praf de sare
2 linguri praf de copt
260 ml cafea tare rece
200 ml ulei
200 ml miere
gem de caise / portocale
ciocolată colorată, bombonele

 

Mod de preparare:

Făina se cerne împreună cu cacaua, amidonul, sarea şi praful de copt.

Cafeaua, uleiul şi mierea se amestecă bine.

La acest amestec se adaugă amestecul de făină şi se omogenizează (iese o compoziţie mai grosuţă).

se împarte în trei forme, se nivelează suprafaţa şi se coace în cuptorul preîncălzit la 180 C circa 30-40 min.
După ce s-au răcit, tortuleţele se ung cu gem şi se presară ciocolată sau bombonele...

 

Muffins cu ciocolată

(12 muffins mari)

Ingrediente:

380 g făină
6 linguri cacao
1 linguriţă praf de copt
1 linguriţă bicarbonat
200 ml apă
200 ml lapte de soia
120 ml ulei
un praf de sare
180 g zahăr
esenţă de migdale
migdale felii

 

Mod de preparare:

Făina se cerne împreună cu cacaua, praful de copt şi bicarbonatul.

Apa se amestecă cu zahărul până ce acesta se dizolvă; se adaugă sarea, uleiul şi esenţa de migdale şi se amestecă bine.

Peste acesta se adaugă amestecul de prafuri şi se omogenizează.

Se toarnă în forme, se presară feliile de migdale.

Şi se coc 15-20 min. în cuptorul preîncălzit la 180 C (se încearcă cu scobitoarea dacă s-au făcut).
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dulciuri de post.
 Vizualizări articol: 1065 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dulciuri de post0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Religie

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap în sos de mărar 4 porţii – 40 minute 4 bucăţi file de crap2 lămâi250g smântână sau iaurt gras2 leg. mărar2 căţei de usturoi1-2 linguri ulei de măsline100ml ulei pentru prăjit± sare, piper Fileurile de crap se... Citeşte