Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 nov 2007 - Anul XII, nr. 276 (3648)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pentru copii

„Înger, îngeraşul meu...”

Dragi copii,

Bucuraţi-vă că jocul vostru nu mai tulbură văzul părinţilor întristaţi că nu pot da îndrumările cele mai de preţ pentru viaţă pe care le gândeau în sinea lor şi se temeau de ce li se poate întâmpla.

Bucuraţi-vă că puteţi afla acum că nu există numai lucrurile văzute şi oamenii care din frică nu vă puteau vorbi despre toate cele ce există. Vă pot spune că deasupra lor sunt izvoare şi puteri care ne ajută să lărgim şi să întărim viaţa noastră dacă ne deschidem lor.

Acum puteţi afla că lângă fiecare din voi este un înger nevăzut care vă păzeşte viaţa şi vă îndrumă pe calea binelui dacă i va deschideţi şi-l chemaţi prin rugăciune. Iată cum sună o astfel de rugăciune, pe care e bine să cereţi să vă înveţe şi la grădiniţă: "Înger, îngeraşul meu, Ce mi te-a dat Dumnezeu, Totdeauna fii cu mine şi mă învaţă a face bine. Eu sunt mic, tu fă-mă mare, Eu sunt slab, tu fă-mă tare. În tot locul mă însoţeşte şi de rele mă păzeşte."

Acum puteţi afla că aveţi un Tată în cer împreună cu toţi oamenii, care ne iubeşte pe toţi şi vrea să ne iubim toţi ca nişte fraţi şi are puterea să ne ajute mai mult decât tatăl nostru pământesc. Dar pentru aceasta trebuie să I vă deschideţi şi Lui cu iubire prin rugăciunea "Tatăl nostru" pe care cereţi părinţilor şi învăţătorilor să vă înveţe şi pe care să o spuneţi seara la culcare, dimineaţa şi înainte de mâncare.

Acum puteţi afla că Tatăl ceresc are un Fiu, Unul-Născut, care a venit la noi ca om din iubire pentru noi şi s-a lăsat răstignit pe cruce ca să învingă moartea noastră. Se cade să-I mulţumiţi cât mai des pentru aceasta, făcându-vă semnul crucii care vă va ajuta să învingeţi orice greutate şi să reuşiţi în orice lucru de folos. La orice început de drum, la orice plecare de acasă faceţi-vă semnul crucii spunând: "Doamne ajută", sau "În numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh", care ne arată că Dumnezeul nostru este un Dumnezeu al iubirii între cele mai înalte Persoane, deci ne iubeşte şi pe noi trimiţând pe Fiul Său să Se răstignească pentru noi şi ne cere şi nouă să ne iubim.

Faceţi acestea ca să-L aveţi pe Dumnezeu cu voi în toate clipele vieţii. Să ştiţi că neamul nostru a putut învinge toate greutăţile din cursul istoriei, fiind unit şi întărit prin această credinţă.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Înger, îngeraşul meu...”.
 Vizualizări articol: 537 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Înger, îngeraşul meu...”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Religie

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei