Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 oct 2007 - Anul XII, nr. 249 (3624)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Primarul municipiului Vatra Dornei, Ing. Constantin HUŢANU

Municipiul Vatra Dornei a primit premiul de excelenţă pentru cel mai bun proiect cu accesare de fonduri europene

"

Portalul www.administratie.ro – Liderul informaţiei în administraţie, Agenţia OSC si Primăria Municipiului Braşov au organizat, pe data de 18 octombrie, la Poiana Braşov, cea de-a treia ediţie a „Galei Premiilor de Excelenta Administratie.ro.”. Gala decernării premiilor  a fost precedată de seminarul “comunicarea într-o administraţie publică de tip european”.

Evenimentul este  dedicat administraţiei publice din România, specialiştilor şi autorităţilor din domeniu, propunându-şi să scoată în evidenţă eforturile care se fac pentru dezvoltarea sistemului administraţiei publice din România. S-au premiat instituţii guvernamentale, prefecturi, primării şi primari.

“Premiile de Excelenta Administratie.ro” au reunit, la Poiana Braşov, peste 200 de persoane, membri ai administraţiei publice centrale, reprezentanţi ai administraţiei publice locale la nivel naţional, membri ai asociaţiilor profesionale şi alte instituţii publice a căror activitate este legata de cea a administraţiei publice locale. Organizatorii au înmânat diplome şi  insigne reprezentanţilor administraţiei publice care au înregistrat cele mai remarcabile rezultate în acest an.

Au fost laureaţi din toate domeniile administraţiei, ale căror merite incontestabile în activitatea profesionala au fost astfel recunoscute în mod public.

Municipiul Vatra Dornei a primit premiul de excelenţă pentru cel mai bun proiect de accesare a fondurilor de finanţare europeană. Concret, premiul a fost decernat municipalităţii pentru proiectul “Refacerea şi dezvoltarea infrastructurii de turism în parcul balnear Vatra Dornei”.

Proiectul, în valoare de 9,4 milioane euro, are drept scop completarea ofertei de servicii turistice, prin reabilitarea, modernizarea şi  crearea de noi facilităţi de agrement turistic, care să răspundă cerinţelor actuale ale turiştilor români şi străini. Activităţile proiectului sunt reprezentate de investiţii de refacere a  infrastructurii turistice, pentru sporirea calităţii turismului: construirea unei noi pârtii de schi, reabilitarea infrastructurii de acces, refacerea captărilor izvoarelor de apă minerală, extinderea infrastructurii de agrement turistic prin construirea mai multor terenuri de sport şi reabilitarea parcului municipal, atât din punct de vedere dendrologic, cât şi urbanistic. 

Primirea acestui premiu ne onorează şi ţin să specific faptul că este rezultatul muncii, de peste doi ani, al echipei administraţiei dornene, în efortul nostru de a veni în complementaritate cu agenţii economici din turism, pentru dezvoltarea acestui segment economic, de fapt cel mai important pentru comunitatea dorneană.  Proiectul se află în faza de licitaţie de execuţie la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţei, iar în primăvara anului 2008 vor demara lucrările acestui proiect important pentru turismul dornean şi pentru cetăţenii oraşului nostru.

Mulţumim şi pe această cale organizatorilor Galei Premiilor de Excelenţă din Administraţie şi promit dornenilor că vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a fi mereu premianţi!

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Municipiul Vatra Dornei a primit premiul de excelenţă pentru cel mai bun proiect cu accesare de fonduri europene.
 Vizualizări articol: 647 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Municipiul Vatra Dornei a primit premiul de excelenţă pentru cel mai bun proiect cu accesare de fonduri europene0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei