Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 10 (7622)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Revelion la Vatra Dornei”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Revelion la Vatra Dornei”

„Revelionul românesc a fost sărbătorit anul acesta la Vatra Dornei din iniţiativa societăţii <Principele Mircea>, prezidată de d-na inginer Aglaia Iurcu, în saloanele cazinoului balnear. Un comitet alcătuit din distinse doamne a îngrijit de aranjarea admirabilă a salei şi de un foarte bogat şi bine îngrijit bufet. De pe la orele 10, în preajma anului nou, lumea dornică să petreacă această serbare într-un mediu cât mai simpatic a pornit a se aduna...În sunetul unei excelente orchestre lumea a petrecut şi a dansat vesel, întâmpinând cu voie bună noul an. Doamnele din comitetul aranjator au condus cu toată atenţia bufetul excelent asortat. Toată lumea a fost deosebit de impresionată de calitatea consumaţiunii oferite de acest bufet.

După orele 12, echipe de colindători deghizaţi au înveselit lumea cu veşnic noile lor exhibiţii şi glume. S’a dansat vesel până în zorii zilei de an nou. Venitul curat realizat se ridică la peste 10.000 de lei şi este menit să sporească fondurile secţiunii locale a societăţii <Principele Mircea>. Doamnele care au muncit pentru acest succes se pot felicita, dat fiind că în dispensarul din Vatra Dornei sunt adăpostiţi în prezent cam 80 de copilaşi, dela sugaci, până la vârsta de doi ani, care vor beneficia de folosul material al revelionului Dornelor”.

„Glasul Bucovinei”, Anul XVIII, nr. 4720, Ianuarie 1936.

 

„Asfaltări de drumuri”

„În anul 1961 muncitorii şantierului de drumuri Suceava au terminat lucrările de asfaltare a şoselei Fălticeni - Suceava şi Frasin - Cîmpulung. De asemenea ei au executat 3 km de macadam pe şoseaua Sadova-Rădăuţi. Pentru anul 1962 este prevăzut să se asfalteze şoseaua Iacobeşti-Milişăuţi-Rădăuţi pe o distanţă de 8 km şi să se execute 6 km de macadam pe şoseaua Sadova-Rădăuţi”.

„Zori Noi”, Anul XVI, nr. 4378, Suceava, Vineri 5 ianuarie 1962.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Revelion la Vatra Dornei”.
 Vizualizări articol: 911 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
„Revelion la Vatra Dornei”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei