Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 289 (7290)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A 41-a aniversare a Armatei Sovietice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Să ne însemnăm că...(III)

„Afară de apă, oamenii mai beu şi unele beuturi spirituoase ca vin, bere, alcohol ş.a.m.d. Cât despre acestea, nemic n’am ce spune bun. Pe când apa ia locul prim între toate beuturile existente, provine în natură pretutindene, ajută desvoltării organismului nostru, şi pe lângă toate acestea nimic nu costează; pe atunci beuturile spirituoase nu-i aduc omului nici un atom de sănătate, ba dincontră încă, dânsele mai rău i-o ruinează şi pe lângă aceasta atât punga cât şi vada. Cel puţin să ne însemnăm că beuturile spirituoase totdeauna mai mult strică omului decât îl ajută”.

„Gazeta Bucovinei”, Anul VI, nr. 15, Joi 22 Februarie 1896.

 

„O iniţiativă lăudabilă”

Serviciul Agricol şi Secţia Agricolă, de comun acord cu Revizoratul Şcolar, au întreprins în judeţ, o acţiune pomicolă, făcând apeluri către d-nii directori şcolari şi învăţători ai şcoalelor primare din toate comunele acestui judeţ, ca să contribuie la înfiinţarea pepinierelor pomicole şi forestiere. Aceste pepiniere vor lua fiinţă pe terenul şcoalelor şi vor fi îngrijite de d-nii învăţători cu elevii şcoalei, dându-li-se îndrumările necesare de specialiştii Serviciilor Agricole. Pepinierile înfiinţate vor fi puncte de demonstraţie pentru şcolari şi săteni, cari vor arăta, în mod vizibil, formarea şi îngrijirea pomilor fructiferi, iar cu pueţii de arbori forestieri se vor planta terenurile degradate, spre a deveni utile”.

„Suceava”, Anul I, Nr. 9-10, 21 februarie 1935.

 

A 41-a aniversare a Armatei Sovietice

Aproape 500 de oameni ai muncii veniţi la odihnă în frumoasa staţiune Vatra Dornei, precum şi alţi cetăţeni din oraş, au asistat duminică în sala clubului staţiunii balneare la o manifestare culturală închinată glorioasei Armare Sovietice. Tov. Şt. Ignat a expus cu acest prilej conferinţa <23 februarie 1959, a 41-a aniversare a Armatei Sovietice>, armată în care popoarele iubitoare de pace de pe tot întinsul globului au văzut încă de la înfiinţarea sa garanţia păcii şi libertăţii în întreaga lume”.

„Zori Noi”, Anul XIII, nr. 3491, Suceava, Marţi 24 februarie 1959.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A 41-a aniversare a Armatei Sovietice.
 Vizualizări articol: 1587 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
A 41-a aniversare a Armatei Sovietice5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei