Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 247 (6957)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

02 Noiembrie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Clubul de joc de hazard”

Am arătat că în staţiunea balneo-climaterică Vatra Dornei, care până an a fost ferită de cluburi de joc de hazard, a luat fiinţă, sub denumirea <Cercul demobilizaţilor>, un club de jocuri de noroc (ruletă, baccara, chemin de fier, braziliana etc). Cum funcţionează acest club şi de are autorizaţie nu discutăm în acest moment. Am arătat că personalul <Cercului> nu e cuviincios cu vizitatorii, pe care îi bruschează rupându-le pălăriile de pe cap şi bastoanele din mână. De astă dată semnalăm publicului că patronii clubului au fost daţi în judecată instanţei judecătoreşti din localitate de doi cunoscuţi avocaţi de aici pentru bani, cerând ei şi sechestrare, spre asigurarea întregii averi a <demobilizaţilor> de la conducere, Pollak, Wasser, Schraf etc. Mai relevăm faptul că acest club nu stă sub nici un control, astfel că patronii săi fac ce vor. Cei în drept să se sesizeze”.

„Glasul Bucovinei”, Anul XVIII, nr. 4615, August 1935. 

 

„Maladiile stadionului”

Stadionul oraşului, locul efervescenţei duminicale, este înainte de toate locul de pregătire şi, în măsură mult mai mare, de concretizare a muncii sportivilor. Zilnic, oră de oră chiar, stadionul cunoaşte freamătul de tinereţe şi sănătate, iar sfîrşitul de săptămînă îi aduce la porţi, parcă în urma unui semnal, pe toţi iubitorii activităţii sportive. Stadionul Arini din Suceava este o construcţie modernă, ridicată în ultimii ani. Ar trebui, dată fiind situaţia, să corespundă din toate punctele de vedere, Dar nu este aşa. Tribuna oficială nu-i gata nici pînă astăzi. În partea de sus a tribunei, constructorul încă lucrează, jos, la ultimul rînd de bănci, picioarele îşi fac loc cu greu printre sfărîmăturile parapetului”.

„Zori noi”, Anul XXI, nr. 6110, August 1967.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 02 Noiembrie.
 Vizualizări articol: 997 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
02 Noiembrie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei