Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 ian 2017 - Anul XXII, nr. 15 (6431)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

20 Ianuarie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Un dar dela Hitler…”

Respinşi de lumea cinstită şi serioasă a satelor noastre, cuziştii se servesc în propaganda lor demagogică de mijloace nevinovate, adânc păgubitoare intereselor naţionale. În Ilişeşti, în faţa unei adunări de câţiva tineri români şi germani, d-l Cuza, cel cu un anumit dosar din timpul războiului, a arătat un pumnal, spunând că-i un dar dela Hitler”.

„Glasul Bucovinei”, Anul XIX, Nr. 4720, Ianuarie 1936.

 

„Toate tractoarele să fie reparate!”

La IFET Falcău, majoritatea muncilor de exploatare forestieră sînt mecanizate întrebuinţîndu-se tractoare KD-35, grupuri electrogene, macarale, etc. Secţia IART, care deserveşte IFET-ul la transportul materialului lemnos, are 3 tractoare KD-35 care stau înzăpezite în faţa garajului auto încă de acum o lună de zile. Conducerea IART Vatra Dornei, de care depinde secţia amintită, a fost sesizată în mai multe rînduri despre această situaţie, dar nu a luat pînă în prezent măsuri ca tractoarele să fie reparate. La garajul de maşini nu s-au luat măsuri corespunzătoare pentru buna desfăşurare a procesului de producţie în perioada de iarnă. Garajul este complet neîncălzit, din care cauză autoremorcile şi camioanele nu pot pleca la timp la lucru. La atelierul mecanic al întreprinderii se observă lipsa de cadre tehnice bine pregătite care să efectueze reparaţii de bună calitate”.

„Zori noi”, Anul IX, nr. 2233, Ianuarie 1955.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 20 Ianuarie.
 Vizualizări articol: 1710 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
20 Ianuarie5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti “Grisine” de pui cu caşcaval O gustărică uşor de făcut, rapidă şi delicioasă este dorită de orice gazdă bună pentru oaspeţii veniţi pe neaşteptate. Această reţetă este ideală mai ales pentru cazul în care casa se umple subit de colegii copiilor, care vor ronţăi cu plăcere... Citeşte