Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 81 (5288)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

08 Aprilie 2013

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

„Descoperiri arheologice”

Cu ocazia săpăturilor efectuate pentru fundaţiile blocurilor de pe străzile 6 Noiembrie şi Vasile Bumbac din Suceava s-au făcut noi descoperiri arheologice aparţinînd secolelor XVI-XVIII . Dintre acestea amintim descoperirea unor fragmente de ceramică din secolele XV-XVI şi două reţele de canalizare. Materialul descoperit se află expus la Muzeul Regional Suceava”.

„Zori noi”, Anul XV, nr. 4144, Suceava, Marţi 4 aprilie 1961.

 

„Tovarăşul Ion Raţiu”

Casa care se află pe strada Armindenului nr. 4 din Bucureşti a fost locuită până în ajunul Revoluţiei de tov. Gheorghe Pană. Acum s-a mutat în ea domnul Ion Raţiu. Casa se compune din două apartamente mari, mai mult decât suficiente pentru 3 persoane, câte numără familia domnului Raţiu. Are o curte spaţioasă, terasă şi o livadă unde se pot organiza picnicuri şi mitinguri electorale. La subsolul clădirii se află un adevărat salon în care, se spune, domnul Raţiu nu va face gimnastică precum fostul locatar, ci va monta o rotativă pentru tipărit ziare, reviste şi tot felul de alte publicaţii. Până aici toate bune. De ce o fi ţinut domnul Raţiu să locuiască exact aici îl priveşte personal. Pe noi ne interesează să ştim cine i-a repartizat această clădire, pentru că domnul Raţiu deocamdată nu cumpără nimic, vrea doar să ne vândă câte ceva, iar casa aceasta i-a fost dată cu chirie. E bine şi aşa, de fapt nu-i bine deloc, dar acest lucru contează mai puţin. Singurul lucru deranjant ar putea fi obiceiul vecinilor (casa respectivă aflându-se în cartierul Primăverii, unde nu a locuit decât nomenclatura PCR-istă) de a se adresa numai cu tovarăşe. Cum domnul Raţiu şi-a făcut rost şi de un buletin provizoriu de cetăţean român, păstrându-l pe cel englezesc în alt buzunar, nu trebuie să fie surprins dacă seara, când se va întoarce obosit din campania electorală, vecinii i se vor adresa cu <Bine a-ţi venit, tovarăşe Raţiu!>”.

„Adevărul”, Anul I, nr. 85, 4 aprilie 1990.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 08 Aprilie 2013.
 Vizualizări articol: 967 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
08 Aprilie 20130.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei