Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 80 (5287)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

06 Aprilie 2013

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

„Înfiinţarea Filialei Uniunii Arhitecţilor din regiunea noastră”

Zilele acestea la DSAPC Suceava a avut loc şedinţa de constituire a filialei Uniunii Arhitecţilor din regiunea Suceava. Această filială a luat fiinţă cu un număr de 12 arhitecţi, în majoritate tineri, încadraţi în activitatea de proiectare şi realizare a vastului program de construcţii ce se desfăşoară atît în oraşul Suceava, cît şi pe întreg cuprinsul regiunii. În programul filialei sînt trecute, printre altele, ridicarea pregătirii profesionale a arhitecţilor, organizarea de expoziţii din activitatea lor de creaţie, conferinţe şi discuţii publice, concursuri cu lucrări de specialitate, excursii cu caracter documentar”.

„Zori noi”, Anul XV, nr. 4144, Suceava, Aprilie 1961.

 

„Politică şi pulovere”

„Într-o piaţă din Bucureşti am auzit-o destăinuindu-se pe Nete Elena, ţărancă dintr-un sat aflat la marginea municipiului Turnu Măgurele: <Aşteptam cu soru-mea, deunăzi, colea, în staţia de tramvai, o ocazie să ne ducă în piaţa Dorobanţi. Ce-mi văd ochii, să te cruceşti nu alta! Un domn se apropie de noi şi ne întinde câte o hârtie sub nas, spunându-ne hlizit: <Hai, semnaţi colea, puneţi adresa şi aveţi câte un pulover şi câte 500 de lei>. Ne uităm înţepenite la hârtie şi privim fotografia omului ăla bătrân pe care îl vedem uneori la televizor. De ce n-or sta moşii ăştia acasă, să-şi vadă de nepoţi şi de strănepoţi, nu să-şi trimită slugile să ne amărască duminicile noastre. Dacă vor politică să o facă cinstit, nu pe furate. Chiar aşa am ajuns domnule, să facem politică în staţia de tramvai? Dacă vrei un pulover şi 500 de lei îţi spun eu unde să te duci, colea, la doi paşi, în staţia de tramvai. Ce zici e bine? Ce poţi să zici, e campanie electorală”.

„Adevărul”, Anul I, nr. 80, 5 aprilie 1990.    

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 06 Aprilie 2013.
 Vizualizări articol: 1090 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
06 Aprilie 20130.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei