Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 sep 2011 - Anul XVI, nr. 210 (4808)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

06 Septembrie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Provocaţi la întrecere”

„Muncitorii de la fabrica de piele şi talpă <Străduinţa> fostă <Omnia> şi cei dela fabrica de încălţăminte <Constantin Burcă> fostă <ARCO>, ambele din Iţcani, întruniţi în şedinţă plenară în ziua de 29 august a.c., au luat în discuţie propunerea muncitorilor dela fabrica de piele şi încălţăminte <Talpa> din Bucureşti prin care muncitorii din Iţcani au fost provocaţi la întrecere în ridicarea producţiei şi a productivităţii muncii. Cu toate că duc lipsă încă de maşini iar fabrica este în curs de refacere, şi-au luat angajamentul împreună cu tehnicienii să ridice producţia cu 20 % peste planul programat şi să îmbunătăţească calitatea produselor lor, reducând la maximum deşeurile”.

„Lupta poporului”, Anul III, nr. 339, Suceava, Septembrie 1948.

 

„Pădurile viitorului”

Din anul 1960 şi pînă acum s-a împădurit în regiunea noastră cu diferite specii de răşinoase şi foioase o suprafaţă de aproape 50.000 ha. În creierii munţilor, la îndepărtate cantoane silvice, pădurarii ca nişte veritabili grădinari au acum în grijă tinerele arborete executînd diferite operaţiuni. Strădania şi preocuparea lor amintesc de faptul că pădurea ei a devenit şi ea un vast şantier unde orice amănunt înnoitor are în vedere perspectiva. E ca şi cum munca aceasta pasionantă ar lăsa să ţi se dezvăluie privirii falnicele păduri de peste ani, cu neasemuitul lor mozaic de culori: verdele uşor argintiu al brazilor, incendiile portocalii ale paltinilor, roşul aprins al scoruşilor, nuanţele de oranj ale mestecenilor, într-o toamnă de aur cum au trecut atîtea pe meleagurile frumoasei Bucovine”.

„Zori noi”, Anul XXII, nr. 6133, Suceava, Marţi 5 septembrie 1967.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 06 Septembrie.
 Vizualizări articol: 969 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
06 Septembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei