Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 oct 2008 - Anul XIII, nr. 245 (3926)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

17 Octombrie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Activitatea Căminului cultural judeţean din Câmpulung” (I)

„Eri s’a ţinut în sala Primăriei oraşului Câmpulung-Bucovina şedinţa sfatului Căminului cultural Judeţean Câmpulung şi conferinţa preşedinţilor şi doctorilor Căminelor culturale din judeţul nostru. Şedinţa a fost prezidată de Sf. Sa părintele protereu Teodor Petruic, preşedintele de onoare al Căminului Cultural Judeţean.

Principalul punct din ordinea de zi a fost adecvarea programului de activitate a căminelor culturale din judeţ la situaţia actuală.

Şedinţa a decurs într’un impresionant spirit de entuziasm şi de adâncă înţelegere a greutăţilor prin care trece în prezent neamul nostru. ...La începutul şedinţei, părintele protereu T. Petruc, în cuvinte bine simţite şi cu emoţie abia stăpânită, înfierează cu toată energia actul mişelesc care l’a răspus pe fostul ministru al ţării, Armand Călinescu, în plină activitate a sa, desfăşurată cu atâta curaj eroic pentru binele şi propăşirea neamului nostru. Asistenţa a ţinut un moment de reculegere în memoria marelui dispărut. În continuare, părintele Petruc aduce omagii Majestăţii Sale Regele Carol al II-lea, înţeleptul şi energicul conducător al destinului neamului românesc, după care întreaga asistenţă a intonat Imnul Regal”.  

„Suceava”, Anul I, nr. 242, 24 Octomvrie 1939.

 

„Start cu lipsă de organizare”

„Au trecut câteva luni de la intrarea în producţie a şantierului minier Leşul Ursului. În activitatea productivă s-au obţinut aici unele rezultate bune. Dar producţia planificată nu s-a realizat. Din relatările conducerii şantierului minier rezultă că aceasta se datoreşte unor cauze de ordin obiectiv. Ele sînt cunoscute şi conducerii Intreprinderii Miniere Vatra Dornei, celelalte organe competente trebuie să acţioneze energic pentru a veni în sprijinul realizării integrale a sarcinilor de producţie planificate. Dar sînt şi alte cauze care se creează aici, în mină. Ele îşi găsesc explicaţia în organizarea necorespunzătoare a muncii. Sînt la Leşu Ursului maiştri care se achită conştiincios de îndatoririle lor. Alţii însă nu-şi cunosc atribuţiile, nu lucrează în colaborare”.

„Zori Noi”, Anul XX, nr. 5546, Suceava, Marţi 12 octombrie 1965.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 17 Octombrie.
 Vizualizări articol: 357 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
17 Octombrie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei