Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 feb 2008 - Anul XIII, nr. 28 (3709)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Ioan Catalin NECHIFOR

Ioan Catalin NECHIFOR


Scrisoare pentru Domnul Ion Lungu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mă bucur să aud că, după o lungă chibzuinţă, v-aţi decis să vă stabiliţi din punct de vedere politic în barca PD-L, lucru aşteptat, de altfel, de către majoritatea celor care fac sau cred că fac politică în Suceava.

Pentru mine cel puţin, edificator a fost atacul pe care l-aţi lansat, cu atâta virulenţă, săptămâna trecută la adresa consiliului judeţean şi în special la adresa PSD.

Se vede că aţi trecut testul pe care vi l-au impus „adevăraţii Brătieni” şi anume determinarea cu care trebuie să vă pronunţaţi împotriva social democraţilor. Un test pe care l-au avut de trecut şi alte persoane politice cu vize de flotant în actualul partid democrat – liberal, oameni, care înainte de a face parte din această construcţie prezidenţială nu ar fi avut niciodată încrâncenarea şi scrâşnirea din dinţi pe care le au acum, la comanda mai marilor fruntaşi democrato-liberali.

Aşa că, pentru domnul primar încă naţional liberal, Ion Lungu, vor urma câteva luni de confruntări politice aşa cum nu s-au întâlnit până acum, în care va încerca să ne convingă cât de ataşat este de idealurile democrat liberale şi cât de greu i-a fost să stea ascuns, aproape în ilegalitate, în PNL.

Mai rămâne de stabilit un lucru şi anume când spune adevărul domnul primar Ion Lungu?

Oare spunea drept domnul primar în campania electorală pentru alegerile europene, atunci când promova România alături de Renate Weber şi Daniel Dăianu pe toate afişele PNL şi pe majoritatea faţadelor blocurilor?

Sau poate spunea adevărul înainte de votul pentru din 25 noiembrie, atunci când scrisoarea trimisă sucevenilor, în numele domniei sale, îndemna alegătorii să voteze PLD şi în special pe liderul acestui partid, Theodor Stolojan şi prin care îşi cerea scuze de la electorat pentru acuzele şi criticile făcute la adresa PLD şi senatorului de Suceava, Gheorghe Flutur? Să fi spus adevărul la distanţă de câteva zile, când nega cu tărie faptul că acele scrisori i-ar fi aparţinut, afirmând că materialele la care s-a făcut referire au fost realizate cu scopul de a induce în eroare populaţia localităţilor în care au fost distribuie?

De fapt nu mai are nici o importanţă când spune şi dacă spune adevărul, pentru foarte mulţi dintre cei care locuiesc în Suceava.

Îmi pare rău de primarul Ion Lungu, pe care îl stimam şi îl apreciam cavalereşte ca om politic, parte a unui partid aflat în confruntare cu partidul meu, PSD.

Însă gestul domniei sale de a trăda liberalii şi guvernul care l-a susţinut de multe ori, mă obligă să îmi schimb radical părerea şi să observ, că în ciuda faptului că au trecut deja 18 ani de la Revoluţie, mentalitatea se schimbă cu mult prea greu.

Totuşi, dacă, presupunând prin reducere la absurd, electoratul român va accepta un astfel de comportament, atunci nu îmi rămâne de făcut altceva, decât să cred că în 2016 vom candida cu toţii pe listele marelui partid prezidenţial PD-L, singurul partid care va fi rămas în legalitate, în cel de al treilea mandat consecutiv al măreţului conducător Traian Băsescu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scrisoare pentru Domnul Ion Lungu.
 Vizualizări articol: 811 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Scrisoare pentru Domnul Ion Lungu3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Chelnerul loveste din nou trimis de
( 5 feb 2008, 05:56:11
Eu nu am inteles in ce calitate aceasta rapandula comunista, care se numeste Ioan Nechifor(si identifica cu Catalin Nechifor) a scris aceasta scrisoare primarului Lungu. Cine se crede paduchele asta pansat, care ia carat tzucalul comunistului Mirza 4 ani de zile ca sa fie propulsat pe liste?

Pe viitor, cu siguranta asta va face mare diserviciu judetului Suceava, de aceia trebuie sa ne unim fortzele si sa'l trimitem inapoi la Dorna la muls oile.
2.   Autoconstatare trimis de
( 5 feb 2008, 12:21:57
ma briceag vezi ca ti se umfla botul de la atata pupat in****sau cum vrei ...supt ..p la

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Mihai ŞTEFANOAIA
Mihai ŞTEFANOAIA
Ioan Cătălin NECHIFOR
Ioan Cătălin NECHIFOR
Romică ANDREICA
Romică ANDREICA
Aurel BURCIU
Aurel BURCIU
Cezar IOJA
Cezar IOJA
Dragoş Mircea DANUBIANU
Dragoş Mircea DANUBIANU

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap umplut 4 porţii - 60 minute 1 crap (circa 2kg)500g ciuperci proaspete4 cepe 2 căţei usturoi1 lingură făină250g untun vârf de cuţit nucşoară1 lingură pastă de roşii1 leg. pătrunjel± sare, piper Se curăţă crapul de... Citeşte