Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 nov 2007 - Anul XII, nr. 277 (3649)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Cezar IOJA

Cezar IOJA


Atitudinea politicianului ROMÂN în Europa PRM

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În urma evenimentelor din ultima perioadă reiese un lucru extrem de clar: România are mari probleme de imagine în restul Europei şi chiar la nivel mondial.

Indiferent că te numeşti Adrian Mutu, Cristian Chivu, Laura Vasiliu sau reprezinţi echipa naţională de fotbal a României într-un meci cu Bulgaria, te bucuri de acelaşi tratament din partea unor cetăţeni ai U.E.

Pe lângă problemele pe care le aduc imaginii României personaje precum Mailat, Clămparu şi alţii ca ei, cred că nici prestaţia celor ce trebuie să ne reprezinte în relaţiile externe nu se ridică la nivelul aşteptărilor cetăţenilor români de pretutindeni.

Singura reacţie pe care a avut-o ministrul de externe al României, Adrian Cioroianu, vis-à-vis de scandalul din Italia, a fost o declaraţie de natură fascistă iar referitor la decretul-lege privind expulzarea cetăţenilor români din Italia nu a reuşit să formuleze vreo poziţie oficială. Parlamentarii români ce fac parte din grupul parlamentarilor europeni au hotărât să “sprijine” interesul cetăţenilor români prin absenţa  de la dezbaterile şi de la votul final în şedinţa Parlamentului European.

Singurii care au luat atitudine în acest nedorit caz au fost reprezentanţii P.R.M. în Parlamentul European şi preşedintele P.R.M. dl. senator dr. Corneliu Vadim Tudor. În urma afirmaţiilor jignitoare la adresa poporului român făcute de Alessandra Mussolini, cei cinci membri ai P.R.M. din grupul politic “Identitate, Tradiţie, Suveranitate” s-au retras, acest lucru ducând la desfiinţarea acestui grup politic din Parlamentul European.

Tot în această perioadă, singurul care a avut curajul să-i sprijine pe imigranţii români din Italia a fost preşedintele P.R.M., care a reprezentat de unul singur Parlamentul României la Roma.

Şi cu astfel de oameni România va fi recunoscută pe plan European!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Atitudinea politicianului ROMÂN în Europa PRM.
 Vizualizări articol: 827 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Atitudinea politicianului ROMÂN în Europa PRM0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Mihai ŞTEFANOAIA
Mihai ŞTEFANOAIA
Ioan Cătălin NECHIFOR
Ioan Cătălin NECHIFOR
Romică ANDREICA
Romică ANDREICA
Aurel BURCIU
Aurel BURCIU
Cezar IOJA
Cezar IOJA
Dragoş Mircea DANUBIANU
Dragoş Mircea DANUBIANU

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei