Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 dec 2012 - Anul XVII, nr. 291 (5196)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ungureanu, Igaş şi Boghicevici au obţinut mandate, Neamţu a ratat intrarea în Parlament

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu şi fostul ministru de Interne Traian Igaş au intrat în Senat, iar fostul ministru al Muncii Claudia Boghicevici a obţinut un mandat de deputat, în timp ce preşedintele Noua Republică, Mihail Neamţu, a ratat intrarea în Parlament, conform BEJ Arad.

Potrivit BEJ Arad, patru mandate au fost câştigate direct în judeţ, cu peste 50 la sută din voturi, respectiv de către Ioan Cristina la Senat şi Dorel Căprar, Mihăiţă Calimente şi Flavius Măduţa la Camera Deputaţilor, cu toţii fiind de la USL.

 În urma redistribuirilor, patru candidaţi ai ARD au reuşit să obţină mandate, respectiv fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu - Senat, fostul ministru de Interne Traian Igaş - Senat, fostul ministru al Muncii Claudia Boghicevici - Camera Deputaţilor şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad Eusebiu Pistru.

 De asemenea, tot în etapa a doua a repartizării mandatelor, adică la redistribuiri, doi candidaţi ai PP-DD au obţinut mandate de deputaţi, respectiv Ştefan Dalca şi Ioan Şchiau.

 Potrivit BEJ Arad, judeţul ar putea obţine un mandat suplimentar de deputat faţă de cele şapte la care are dreptul în etapa a treia a repartizărilor, la care intră candidaţii minorităţilor naţionale.

 În urma alegerilor din 9 decembrie, candidaţii USL Arad s-au clasat primii în nouă colegii din cele zece din judeţ, în patru dintre ele USL câştigând în mod direct.

 Potrivit rezultatelor finale date publicităţii de Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Arad, USL a obţinut, în medie, aproximativ 47 la sută din voturile arădenilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor, în timp ce ARD s-a clasat pe poziţia a doua, cu aproximativ 30 de procente.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ungureanu, Igaş şi Boghicevici au obţinut mandate, Neamţu a ratat intrarea în Parlament.
 Vizualizări articol: 728 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ungureanu, Igaş şi Boghicevici au obţinut mandate, Neamţu a ratat intrarea în Parlament0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei