Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 oct 2012 - Anul XVII, nr. 229 (5134)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Blaga: Listele de candidaţi ale PDL sunt încheiate de o săptămână

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, că listele de candidaţi ale PDL sunt încheiate de o săptămână, dar a evitat să precizeze dacă Elena Udrea va candida la parlamentare.

"Listele noastre, ale PDL, sunt încheiate de o săptămână. Le vom îmbina cu ale colegilor de la Forţa Civică şi de la PNŢCD. Pe listele de la PNŢCD vor candida şi colegi de la Noua Republică. Termenul este luni de începere a discuţiilor, joi de finalizare", a precizat Blaga, după Colegiul Director al PDL care s-a desfăşurat la sediul partidului din Aleea Modrogan 22.

Întrebat dacă Elene Udrea se află pe listele PDL şi va candida la parlamentare, Vasile Blaga a răspuns: "Nu ştiu încă. Avem o Comisie de etică şi litigii, candidez şi eu, toţi trecem prin comisia asta".

Blaga a mai spus că partenerilor din alianţă ar urma să le revină 55-60 de locuri.

Conducerea PDL a spus în mai multe rânduri că parlamentarii actuali ai partidului îşi vor păstra candidaturile, singura care nu a fost acceptată până în prezent fiind Monica Iacob Ridzi, care era trimisă în judecată şi care a demisionat săptămâna aceasta din PDL.

De asemenea, preşedintele PDL, Vasile Blaga, i-a atenţionat pe partenerii din alianţă să nu aibă pretenţii la locurile în Parlament, arătând că acestea se vor repartiza în funcţie de ponderea formaţiunilor şi de studiile sociologice.

"În politică nu se fac cadouri", anunţa Blaga la începutul lunii septembrie, menţionând că PDL este singura formaţiune care are structurile necesare să se măsoare în luptă cu PSD.

Liderii partidelor semnatare ale protocolului ARD au stabilit, de principiu, colegiile în care vor candida pe 9 decembrie.

Astfel, Vasile Blaga vizează, cel mai probabil, o candidatură în Timiş, Aurelian Pavelescu şi Mihai Răzvan Ungureanu alegând Capitala. Pe de altă parte, răspunzând unei întrebări, liderul PDL Vasile Blaga a declarat că încă nu ştie dacă Ungureanu va candida la Bucureşti.

Potrivit unor surse politice, pentru Elena Udrea este luat în calcul un colegiu din Neamţ.

De asemenea, Gheorghe Falcă ar urma să candideze într-un colegiu din Arad, iar Roberta Anastase, în Prahova.

Consiliul de Coordonare Judeţean al PDL Suceava a stabilit întreaga listă de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, a anunţat, joi, liderul organizaţiei, Gheorghe Flutur, care a precizat că vor candida atât oameni cu experienţă cât şi tineri, el candidând pentru postul de senator.

Surse din ARD susţin că, deşi şi-ar fi dorit să candideze la parlamentare, Teodor Baconschi nu se va regăsi pe listele alianţei.

De asemenea, vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a declarat că intenţionează să candideze pentru un nou mandat de parlamentar în colegiul din Sibiu, iar liderul deputaţilor democrat-liberali, Mircea Toader, a precizat că va candida din nou la Galaţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Blaga: Listele de candidaţi ale PDL sunt încheiate de o săptămână.
 Vizualizări articol: 472 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 5 voturi
Blaga: Listele de candidaţi ale PDL sunt încheiate de o săptămână1.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei