Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 apr 2011 - Anul XVI, nr. 76 (4674)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cel mai generos donator PDL în 2010, un român născut în Iran, asociat într-o fabrică de îngheţată

Cel mai generos donator PDL în 2010 din categoria persoanelor fizice, cu o donaţie de 80.000 de lei, este un român născut în Iran, Rahmati Ahadollah, asociat într-o firmă de îngheţată, la polul opus aflându-se o firmă din Câmpina, care a donat 100 de lei.

Rahmati Ahadollah a donat în 2010 suma de 80.000 de lei pentru PDL, potrivit documentelor publicate în Monitorul Oficial. Rahmati Ahadollah este cetăţean român, născut în Iran, şi are 51 de ani.

El este asociat într-o fabrică de îngheţată, Dariush Product SRL, aflată în procedură de dizolvare la solicitarea asociaţilor. De asemenea, el este unic asociat în întreprinderea individuală Rahmati Ahadollah, al cărei obiect principal de activitate este comercializarea articolelor de îmbrăcăminte în magazine specializate.

Pe de altă parte, cel mai generos donator al PDL în 2010 persoană juridică este Probuilding International SA, având ca obiect de activitate "Lucrări de construcţii a clădirilor rezidentiale şi nerezidenţiale". Societatea a donat 80.000 de lei.

Asociaţi sunt Liu Zheng Henry, cetăţean canadian, născut la Beijing, care deţine 180 de acţiuni a câte 100 de lei, Laurenţiu Daniel Ţigău, care deţine 630 de acţiuni a câte 100 de lei, Dragoş Nicolae Nicolescu, care deţine 90 de acţiuni a câte 100 de lei şi Sorin Vasiu, cetăţean canadian, care deţine 180 de acţiuni a câte 100 de lei. De asemenea, printre asociaţi se numără Beijing Centergate Development and Construction Co Ltd, societate din China, care deţine 720 de acţiuni a câte 100 de lei.

Cel mai puţin generos donator al PDL în 2010 persoană juridică a fost firma Italian Magazin Impex SRL Org. Câmpina, care a donat 100 de lei.

PDL a încasat, în 2010, donaţii de la persoane fizice în valoare de 1.148.276 de lei, printre donatori numărându-se Monica Macovei - 8.100 de lei, Theodor Stolojan - 48.000 de lei şi Cristian Preda - 52.000 de lei.

PDL a publicat, în Monitorul Oficial, liste cu sumele provenite din finanţări private în 2010. Potrivit documentului, PDL a primit 1.148.276 lei din donaţii ale persoanelor fizice în 2010.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cel mai generos donator PDL în 2010, un român născut în Iran, asociat într-o fabrică de îngheţată.
 Vizualizări articol: 342 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cel mai generos donator PDL în 2010, un român născut în Iran, asociat într-o fabrică de îngheţată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei