Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 mar 2011 - Anul XVI, nr. 61 (4659)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Băsescu: Alianţa tratează moţiunea de cenzură cu oarecare uşurinţă, i-am chemat la responsabilitate

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la TVR, că alianţa la guvernare tratează moţiunea de cenzură pe Codul Muncii cu "oarecare uşurinţă", menţionând că a chemat PDL la "atenţie şi responsabilitate" şi că speră să nu existe parlamentari PDL care să voteze moţiunea "de dragul populismului".

Preşedintele a spus că subiectul moţiunii de cenzură pe Codul Muncii a fost abordat, alături de modificările la Constituţie, în cea de-a doua parte a reuniunii liderilor PDL desfăşurată duminică.

"Subiectul discutat a fost legat de moţiunea de cenzură pe care mie mi se pare că Alianţa în ansamblul ei o tratează cu oarecare uşurinţă", a spus Băsescu, adăugând că cei din coaliţie "par prea siguri că nimic nu se poate întâmpla la moţiune".

"Eu i-am chemat la atenţie şi responsabilitate pentru că este extrem de important pentru mediul de afaceri, pentru toţi oamenii, ca noul Cod al Muncii să treacă prin Parlament", a spus preşedintele.

El a adăugat că, indiferent ce semnale are, el a chemat "la prudenţă şi atenţie pentru că un eşec legat de trecerea Codului Muncii nu este doar un eşec politic, ci o amânare a reformelor necesare pieţelor muncii".

Guvernul şi-a asumat, în 8 martie, răspunderea pe Codul Muncii, iar parlamentarii PSD, PNL şi PC au depus o moţiune de cenzură, care va fi dezbătută şi votată miercuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: Alianţa tratează moţiunea de cenzură cu oarecare uşurinţă, i-am chemat la responsabilitate.
 Vizualizări articol: 498 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu: Alianţa tratează moţiunea de cenzură cu oarecare uşurinţă, i-am chemat la responsabilitate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei