Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 mar 2010 - Anul XV, nr. 67 (4358)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

CNC al PD-L va avea loc în 9 aprilie, 15 iulie termen pentru finalizarea alegerilor în filiale

Preşedintele PDL Emil Boc a anunţat, ieri, după şedinţa Colegiului Director, că în data de 9 aprilie va avea loc şedinţa CNC, că alegerile pentru structurile de conducere ale partidului se vor desfăşura de jos în sus, termenul de finalizare a acestui proces fiind 15 iulie.

Boc a anunţat că, la Colegiul Director, au fost aprobate modificările la statutul partidului, modificări care vor fi supuse aprobării Consiliului Naţional de Coordonare din 9 aprilie şi în baza cărora se vor desfăşura alegerile interne din PD-L.

Boc a afirmat că în cadrul noii conduceri a partidului, Biroul permanent Naţional, opt secretari executivi vor fi aleşi din rândul specialiştilor pe diverse domenii: sănătate, educaţie, muncă, agricultură, economie finanţe şi mediu de afaceri, mediu, justiţie, infrastructură şi energie. Aceştia vor fi aleşi de propriile lor structuri profesionale.

Liderul PD-L a precizat că astfel formaţiunea democrat-liberală continuă politica de deschide a partidului spre oameni noi şi valoroşi.

Consiliul Naţional de Coordonare al PDL se va întruni în 9 aprilie pentru aprobarea modificărilor la statut, iar alegerile pentru toate structurile de conducere din PD-L se vor desfăşura de jos în sus şi se vor încheia până 15 iulie, a mai anunţat preşedintele PD-L, precizând că acest calendar se va stabili pe 9 aprilie.

Convenţia Naţională a partidului se va desfăşura pe parcursul a două zile, în prima zi urmând a se alege preşedintele, cei patru prim-viepreşedinţi şi secretarul general pe baza moţiunii câştigătoare, dar şi preşedintele Comisiei naţionale de litigii şi cel al comisiei de revizie şi conturi.

În a doua zi de alegeri, în cadrul CNC, se vor alege cei 15 vicepreşedinţi, 3 secretari generali adjuncţi şi 6 secretari executivi, ei urmând să compună Biroul Permanent Naţional al partidului. Cei opt secretari executivi aleşi pe domenii de specializare se vor adăuga celor şase votaţi în CNC.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CNC al PD-L va avea loc în 9 aprilie, 15 iulie termen pentru finalizarea alegerilor în filiale.
 Vizualizări articol: 1089 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CNC al PD-L va avea loc în 9 aprilie, 15 iulie termen pentru finalizarea alegerilor în filiale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei