Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 feb 2010 - Anul XV, nr. 40 (4331)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană a lipsit la Conferinţa PSD Bucureşti

Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, ieri, că preşedintele partidului, Mircea Geoană, nu va fi prezent la Conferinţa organizaţiei, întrucât sunt probleme complicate de rezolvat, el prezentând scuze membrilor PSD Bucureşti, în numele lui Geoană, pentru absenţă.
Vanghelie le-a transmis membrilor PSD Bucureşti, în debutul Conferinţei extraordinare a acestei organizaţii, care a început, ieri, cu o oră şi jumătate întârziere, că îşi cere scuze pentru problemele tehnice care au cauzat întârzierea, dar şi în numele lui Mircea Geoană, care nu poate fi prezent.
"Ne cerem scuze pentru problemele tehnice. Îmi cer scuze şi în numele lui Mircea Geoană, care nu poate fi prezent, pentru că în această perioadă sunt lucruri complicate. Încercă, să ţinem un partid unit şi avem nevoie şi de Ion Iliescu şi de Adrian Năstase. Mircea Geoană încearcă să caute o soluţie", a spus Vanghelie.
Surse din PSD au precizat, ieri, pentru MEDIAFAX, că motivul absenţei lui Mircea Geoană de la Conferinţa PSD Bucureşti are legătură cu limbajul folosit de Marian Vanghelie la adresa sa.
Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, afirmă, într-o înregistrare audio postată pe blogul jurnalistului Victor Ciutacu, folosind un limbaj injurios, că Mircea Geoană are "o grămadă de defecte" şi îi critică pe cei care "îşi vând nevestele" pentru o funcţie şi nu au bun simţ, deşi au facultate.
Liderul PSD Mircea Geoană consideră că limbajul lui Marian Vanghelie din înregistrarea audio difuzată ieri este "absolut intolerabil" şi trebuie să-şi ceară scuze "neîntârziat", apreciind că acest gen de exprimare trebuie înlăturat dacă vrea să devină un lider respectat la nivel naţional.
Geoană a spus că limbajul folosit de Marian Vanghelie la adresa sa şi a altor colegi de partid, aşa cum a apărut în înregistrarea audio făcută publică ieri, este "absolut intolerabil".

 

Vanghelie: Cer scuze preşedintelui Geoană pentru limbajul folosit

Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, ieri, la Conferinţa extraordinară a organizaţiei pe care o conduce, că îi cere scuze preşedintelui partidului, Mircea Geoană, pentru limbajul folosit la adresa sa, el precizând că a fost vorba de o discuţie privată.
"Le cer scuze cetăţenilor României. A fost o discuţie intimă, privată, în stilul meu caracteristic. Îi cer scuze preşedintelui Mircea Geoană. A fost o interpretare dată azi de către unii care vor să creeze o disfuncţionalitate între mine şi Mircea Geoană", a spus Vanghelie.
El a arătat că îl va vota pe Mircea Geoană la Congres.
Vanghelie a spus, totodată, că îi pare rău că a avut discuţia respectivă cu cei din presă, el apreciind că a fost o greşeală şi că nu va mai proceda similar pe viitor.
El a mai arătat că interpretarea dată spuselor sale a avut la bază un interes, acela de a "omorî" evenimentul organizat de PSD Bucureşti în seara zilei de ieri, respective Conferinţa extraordinară a organizaţiei pentru desemnarea delegaţilor la Congres.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană a lipsit la Conferinţa PSD Bucureşti.
 Vizualizări articol: 538 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Geoană a lipsit la Conferinţa PSD Bucureşti1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei