Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 nov 2009 - Anul XIV, nr. 278 (4264)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

SOV: În ultimii 5 ani, cea mai cretină conducere; Patriciu: Un scelerat nu mai poate fi preşedinte

Oamenii de afaceri Sorin Ovidiu Vântu şi Dinu Patriciu îl critică pe Traian Băsescu, Vântu arătând că în ultimii cinci ani România a avut "cea mai cretină conducere de stat", iar Patriciu precizând că este bine că un "comunistoid" şi un "scelerat" nu mai poate fi preşedintele României.
Sorin Ovidiu Vântu a declarat, miercuri, pentru ediţia online a Evenimentului Zilei, că, în ultimii cinci ani, nu a fost pace în România, ci "a fost cea mai cretină conducere a acestui stat din vremea fanarioţilor şi până astăzi".
"Dacă a fost pace în România? În ultimii cinci ani de zile? A fost cea mai cretină conducere a acestui stat din vremea fanarioţilor şi până astăzi. Pe data de 7 decembrie, imediat după alegeri, voi ieşi public să-mi expun poziţia vis-a-vis de ce s-a întâmplat în această perioadă", a precizat Vântu.
Dinu Patriciu a afirmat, marţi, pentru Evenimenul Zilei, că nu mai poate câştiga sub nicio formă un "individ lipsit de scrupule, de moralitate", "lipsit de orice fel de preocupare pentru binele României".
"Eu cred că este foarte bine că un comunistoid cum este domnul Băsescu nu va mai fi preşedintele României şi în felul acesta, evoluţia democratică a României nu mai este împiedicată, aşa cum a fost în ultimii cinci ani. (...) Ceea ce cred însă, cu convingere, este că un scelerat nu mai poate fi preşedintele României", a arătat Patriciu.
Potrivit relatărilor presei, Sorin Ovidiu Vântu şi Dinu Patriciu ar fi avut o întâlnire, precedată de discuţii ale lui Dinu Patriciu, la sediul fundaţiei sale, cu Teodor Meleşcanu, Sorin Roşca Stănescu şi Adrian Năstase.
Hotnews a relatat că Sorin Ovidiu Vântu şi Dinu Patriciu au avut o întâlnire. Aceasta a fost confirmată de către Vântu, care a spus că întrevederea a avut loc miercuri dimineaţă.
"Ne-am întâlnit în dimineaţa asta. A fost o întâlnire normală, între doi oameni de afaceri. Ne mai ocupăm şi de afaceri", a declarat Vântu pentru Hotnews..
Întrebat dacă a discutat despre o eventuală vânzare a trustului Realitatea Media, Vântu negat şi a catalogat drept bârfe informaţiile potrivit cărora Dinu Patriciu ar fi interesat de achiziţionarea trustului sau că l-ar fi împrumutat. "Este trustul familiei, este moştenirea pe care v-o las vouă, poporului român", a spus omul de afaceri.
În ceea ce priveşte alte întâlniri cu Patriciu pe durata campanieie electorale, Sorin Ovidiu Vântu a răspuns: "Staţi puţin, că nu suntem iubiţi, când apare o oportunitate de afaceri ne întâlnim".
Întâlnirea Vântu-Patriciu a avut loc după ce mai mulţi politicieni s-au întâlnit, luni, cu omul de afaceri liberal.
Potrivit Academiei Caţavencu, Teodor Meleşcanu, Adrian Năstase şi Sorin Roşca Stănescu s-au întâlnit luni, 23 noiembrie, cu Dinu Patriciu, la Fundaţia acestuia. Contactat de Hotnews, vicepresedintele PNL Teodor Meleşcanu a confirmat întâlnirea şi a declarat că a discutat măsuri şi strategii economice care ar urma să fie aplicate în viitorul Guvern al României.
Omul de afaceri Dinu Patriciu a confirmat şi el, pentru MEDIAFAX, aceste întâlniri, însă a refuzat să dea detalii despre conţinutul discuţiilor, precizând că acestea au avut caracter privat.
Într-un interviu acordat Evenimentului Zilei în martie 2009, întrebat dacă se întâlneşte cu Voiculescu şi Patriciu, Vântu a răspuns: "Nu. Cu onestitate: cred că ne dispreţuim reciproc".
Oamenii de afaceri Dinu Patriciu şi Sorin Ovidiu Vântu au fost constant ţinta atacurilor preşedintelui Traian Băsescu.
Marţi, Băsescu a declarat că la turul al doilea al prezidenţialelor va fi o participare bună, afirmând că românii vor să ştie că ei au ales preşedintele, nu "Vântu, Voiculescu, Patriciu".
"Cred că va fi o participare bună, pentru că românii vor să-şi aleagă preşedintele. Vor să ştie că ei au decis, nu Vântu, nu televiziunea lui Voiculescu, nu Patriciu, nu altcineva, ci ei. Îmi plac românii pentru asta", a afirmat Traian Băsescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SOV: În ultimii 5 ani, cea mai cretină conducere; Patriciu: Un scelerat nu mai poate fi preşedinte.
 Vizualizări articol: 644 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
SOV: În ultimii 5 ani, cea mai cretină conducere; Patriciu: Un scelerat nu mai poate fi preşedinte1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De-ale campaniei! trimis de
(27 nov 2009, 07:57:29
N-au stabilit nicio strategie economica pentru viitor (Melescanu si strategia economica, dupa ce n-a fost in stare sa faca absolut nimic la Minsterul Apararii !), aseara s-a vazut ce-au stabilit:difuzarea acelui film despre lovirea de catre Traian Basescu a unui baietel, in nu stiu care campanie electorala. Sigur ca acel filmulet a creat o stare de emotie, dar asta nu ajuta cu nimic bugetarii ce dupa Anul Nou vor lua mai putini bani, nu-i ajuta nici pe acei activisti politici ce-i prezinta pe favoritii lor ca fiind oamenii Providentei, totul face parte dintr-o lunga sau permanenta, cum vreti sa-i ziceti, costisitoare, ridicola si deseori murdara, campanie electorala din Romania.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei