Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 sep 2008 - Anul XIII, nr. 215 (3896)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Stoica: „Premierul PD-L va face selecţia privind componenţa echipei de miniştri”

Vicepreşedintele PDL Valeriu Stoica a declarat, ieri, că premierul care va fi desemnat în Conferinţa Naţională, Theodor Stolojan, va face selecţia finală a echipei sale de miniştri, cei care doresc un post în Executivul PD-L trebuind să-şi demonstreze calităţile.

Stoica a spus că, "teoretic, la Conferinţa Naţională de astăzi ar putea fi mai multe candidaturi pentru postul de premier PDL", dar, din câte ştie el, nu s-au înscris şi alţi lideri pentru această funcţie, în afară de Theodor Stolojan.

El a arătat că argumentul în ceea ce priveşte funcţia de premier îl reprezintă credibilitatea în faţa electoratului. "Este greu să îţi asumi această funcţie dacă nu ai în spate susţinerea electoratului", a adăugat el.

În privinţa echipei guvernamentale cu care PDL se va prezenta în faţa electoratului, Stoica a arătat că "este normal ca problema echipei să mai întârzie puţin", adăugând că "cei care candidează în interiorul partidului pentru un post de ministru trebuie să îşi dovedească în această perioadă de precampanie şi campanie abilităţile pentru posturile vizate".

"Vor fi dezbateri publice pe acest program de guvernare, iar oamenii politici din PDL, care au abilităţi într-un domeniu sau altul, au posibilitatea să intre în bătălia politică şi să se confrunte cu competitorii noştri pe temele programului şi vom vedea care dintre ei demonstrează că are cele mai bune capacităţi", a mai spus el.

"În final, Theodor Stolojan şi partidul vor face selecţia pentru echipa guvernamentală", a precizat Valeriu Stoica.

Vicepreşedintele PDL a mai spus că ideea vehiculată în mass-media, potrivit căreia Teodor Stolojan ar putea fi preferat pentru funcţia de premier pentru că ascultă de Băsescu nu este corectă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stoica: „Premierul PD-L va face selecţia privind componenţa echipei de miniştri”.
 Vizualizări articol: 503 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stoica: „Premierul PD-L va face selecţia privind componenţa echipei de miniştri”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu poate fi trimis de
(12 sep 2008, 13:56:08
Dl. Theodor Stolojan nu poate fi, incepand din acel moment lacrimogen al lui 2004, locomotiva PD-L indiferent cate eforturi financiare si umane vor fi facute in campania electorala ce urmeaza, iar cine procedeaza altfel decat pragmatic, sustinandu-l, isi asuma un mare risc intrucat cota sa de popularitate a scazut in pofida sondajelor care-l dau pe locul 1 si scade in continuare! Daca la 20 de ani de la "marea revolutie din decembrie", continua sa fie reciclati in lideri politici activisti sau inalti functionari ai fostului regim, care sunt pasati apoi cand pe stanga, cand pe dreapta scenei politice, inseamna ca Romania are o uriasa problema, cea a reformei, incepand cu reforma clasei politice! Efectele le resimteste din plin electoratul si, din pacate, in cel mai negativ mod cu putinta!
2.   Stolo si Marza, salvarea Romaniei trimis de
(12 sep 2008, 14:55:52
Asa cum Stolo cel musculos este o piatra de moara pentru PD-Latrai asa este si Porcul de Marza pentru psd-istii suceveni. Chiar am ajuns sa-l pretuim pe Ceausescu din simplul fapt ca a avut o rezerva de cadre foarte bine pregatita care rezista in timp si spatiu. Ce ne-am face fara o asemenea comoara inestimabila?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei