Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 sep 2008 - Anul XIII, nr. 213 (3894)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tăriceanu: „Nu ştiu care mai e legătura lui Stoica cu temele liberale, de când s-a refugiat la PD”

Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, ieri, întrebat dacă acceptă invitaţia lui Valeriu Stoica la o dezbatere pe tema liberalismului, că "nu ştie care mai e legătura acestuia cu liberalismul, de când s-a refugiat la PD, unde politica se poate denumi oricum, numai liberală nu".

"În principiu, cred că o dezbatere pe probleme liberale este binevenită şi oricând sunt bucuros să particip la ea. Dar nu ştiu care mai este legătura domnului Valeriu Stoica cu temele liberale, de când s-a refugiat la PD, unde politica poate fi denumită oricum, numai liberală nu", a răspuns Călin Popescu Tăriceanu, întrebat dacă va răspunde invitaţiei democrat-liberalului Valeriu Stoica la o dezbatere pe tema liberalismului.

Vicepreşedintele PD-L Valeriu Stoica delcara, pentru MEDIAFAX, la sfârşitul lunii august, că îi transmite premierului Călin Popescu Tăriceanu invitaţia să participe la o dezbatere pe tema liberalismului, iar dacă va accepta, liderul PNL va da dovadă că "nu rămâne la nivelul schimbului de replici golăneşti".

"Am luat act de declaraţia actualului preşedinte al PNL şi am fost dezamăgit să constat că a coborât dialogul politic la un nivel suburban", a declarat vicepreşedintele PDL Valeriu Stoica, referitor la afirmaţiile făcute de preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, la Costineşti, prin care i-a calificat pe democrat-liberali ca fiind "proşti" şi "o adunătură" de conjunctură, care va avea o existenţă efemeră.

"PD-L, de la înfiinţare şi până în prezent, a fost preocupat să îşi contureze în primul rând identitatea doctrinară., atât prin programul politic cât şi prin dezbaterile pe care le-a organizat, din 15 decembrie 2007 şi până în prezent, demonstrând că invită la un dialog de idei şi de programe politice, şi nu la un schimb de replici golăneşti", a arătat Stoica.

În acest context, vicepreşedintele PD-L i-a transmis premierului Călin Popescu Tăriceanu o invitaţie la o dezbatere organizată în Bucureşti pe tema liberalismului.

Institutul de Studii Populare organizează, astăzi, dezbaterea "Soluţiile dreptei pentru modernizarea României". Institutul i-a adresat o invitaţie pe această temă şi preşedintelui PNL, Călin Popescu Tăriceanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu: „Nu ştiu care mai e legătura lui Stoica cu temele liberale, de când s-a refugiat la PD”.
 Vizualizări articol: 447 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tăriceanu: „Nu ştiu care mai e legătura lui Stoica cu temele liberale, de când s-a refugiat la PD”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei