Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 sep 2008 - Anul XIII, nr. 205 (3886)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tăriceanu i-a calificat pe democrat-liberali drept "proşti"

Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, i-a atacat, sâmbătă, la Costineşti, pe democrat-liberali, pe care i-a calificat ca fiind "proşti" atunci când au spus că majorarea pensiilor este o prostie, dar şi ca fiind "o adunătură" de conjunctură, care va avea o existenţă efemeră.

"Anul trecut, când a fost făcută majorarea pensiilor, PSD a încercat să spună «ba nu, eu am fost». Sigur, fiecare poate să se lipească la o iniţiativă sau alta. PSD a fost mai isteţ, ăia de la PD au fost mai proşti, pentru că au spus «ce prostie, majoraţi pensiile, n-aveţi de unde să daţi banii». S-a dovedit că măsura a fost extrem de apreciată, bineînţeles că aveam de unde să dăm banii. Între timp s-au trezit şi acum spun «da, majorarea pensiilor e normală, e necesară» şi aşa mai departe", a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

Liderul PNL a făcut aceste declaraţii răspunzând unei întrebări a unui tânăr liberal despre cum se poate contracara faptul că unele partide din opoziţie îşi fac campanie electorală şi imagine pe baza realizărilor Guvernului.

"Nu cred că cetăţenii îşi imaginează că o serie de acte ce ţin de Executiv pot să fie atribuite opoziţiei. Opoziţia în general poate cel mult să critice şi să spună că dacă ar fi fost la putere ar fi făcut mai bine, dar să-şi atribuie lucrurile pe care le face guvernarea, cam greu. Dacă e vorba de uninominal, a fost o discuţie interminabilă care a trebuit să fie tranşată de PNL şi de Guvern. Rezultatele le-am produs noi", a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Răspunzând unei alte întrebări, Tăriceanu a spus despre democrat-liberali că sunt "o adunătură de conjunctură".

"Părerea mea este următoarea: în România există două partide şi o adunătură. Partidele se constituie în jurul doctrinelor şi al ideologiilor şi, din acest punct de vedere, există PNL şi o formaţiune care, chiar dacă nu-mi place, o respect, pentru că este realizată la fel, în jurul ideologiei social-democrate. Şi mai există o altă formaţiune de conjunctură, care nu are niciun fel de ideologie şi este o adunătură în jurul a ceea ce ştiţi şi care, după părerea mea, va avea o existenţă efemeră. Asta este situaţia şi aceasta este, după părerea mea, şi perspectiva", a spus premierul, răspunzând unei întrebări referitoare la fuziunea dintre PD şi PLD.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu i-a calificat pe democrat-liberali drept "proşti".
 Vizualizări articol: 546 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tăriceanu i-a calificat pe democrat-liberali drept "proşti"5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fara comentarii trimis de
( 1 sep 2008, 20:41:35
Foarte pe scurt, PD-Latraii sunt mari bombalai. Nu trebuie decat sa te uiti la aceste creaturi si-ti dai seama urgent. Comentarii?
1.1  RE: Fara comentarii trimis de
( 1 sep 2008, 20:46:33
Si PNL-istii cum sunt? uita-te putin mai atent la primul ministru...Nu te-nfioara ceea ce vezi?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei