Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 feb 2008 - Anul XIII, nr. 39 (3720)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Văcăroiu: „Nu cred că Băsescu va demisiona”

Preşedintele Senatului, Nicolae Văcăroiu, a declarat, ieri, la Piteşti, că nu crede că şeful statului îşi va da demisia înaintea alegerilor parlamentare, conform ipotezei lansate de liderul PSD Mircea Geoană, pentru că abia atunci ar vedea „ce înseamnă un Văcăroiu preşedinte interimar trei luni”.

 Întrebat, într-o conferinţă de presă, despre varianta invocată într-o şedinţă a PSD de Mircea Geoană, referitoare la posibilitatea demisiei preşedintelui Băsescu pentru a se putea implica în campania electorală pentru parlamentare, Văcăroiu a răspuns: „Ar fi trebuit să-l întrebaţi pe domnul Geoană. Nu ştiu ce fel de păsărică i-a şoptit acest lucru. Nu ştiu de unde are această informaţie domnul preşedinte Geoană, dar este posibil orice cu Traian Băsescu. Deşi el face campanie şi fără să-şi dea demisia. Eu, personal, nu cred că o va face pentru că abia atunci ar vedea şi domnia sa ce înseamnă un Văcăroiu preşedinte interimar pe trei luni. Treaba e mai complicată, una e pe 30 de zile, dar pe trei luni şi jumătate lucrurile se schimbă”.

Văcăroiu a mai spus că PSD are şi „alte instrumente la îndemână” pentru a opri „jocurile lui Băsescu”, fără a explica, însă, la ce instrumente se referă.

Surse din PSD au declarat, miercuri, că Geoană le-a spus membrilor Comitetului Executiv că întâlnirea sa cu premierul Tăriceanu şi lansarea ipotezei anticipatelor au intervenit pe fondul ştirilor despre un presupus plan al lui Traian Băsescu de a demisiona înaintea alegerilor parlamentare.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Văcăroiu: „Nu cred că Băsescu va demisiona”.
 Vizualizări articol: 527 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Văcăroiu: „Nu cred că Băsescu va demisiona”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Vită în sos tomat 4 porţii - 80 minute 600g carne de vită600g roşii600g ţelină500ml supă de legume (sau din cub concentrat)25g unt1 linguriţă boia iute± sare, piper Preparaţi supa de legume şi când începe să fiarbă, adăugaţi... Citeşte