Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 dec 2007 - Anul XII, nr. 290 (3660)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reacţii despre Partidul Democrat Liberal

Orban: Băsescu a ordonat, Boc şi Stolojan au executat

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, ieri, referindu-se la anunţul PD şi PLD privind formarea Partidului Democrat Liberal, că "Băsescu a ordonat, Boc şi Stolojan au executat".

Orban a spus că, după declaraţiile lui Boc de luni, conform cărora o alianţă PD-PLD era posibilă numai după alegeri, anunţul făcut în cursul serii privind formarea unui nou partid, "era greu de prevăzut".

„Era un deznodămând greu de prevăzut de către cetăţeni după declaraţiile domnului Boc care a spus că, în nici un caz nu poate fi vorba de o alianţă decât după alegeri, dar se pare că au fost chemaţi la Cotroceni şi, în mod democratic, au acceptat ordinul preşedintelui”, a declarat Orban.

Vicepreşedintele PNL a spus că "au fost chemaţi la Cotroceni" şi "democratic" au decis formarea noului partid.

Ioan Oltean (PD): PDL va fi cel mai puternic partid de centru-dreapta din România

Vicepreşedintele PD, deputatul Ioan Oltean, care deţine şi funcţia de lider judeţean al PD Bistriţa-Năsăud, a declarat, luni, că formula găsită la vârful celor două partide este cea mai bună fiindcă, în felul acesta, se creează "cel mai puternic partid de centru-dreapta din România".

Ciucă (PC): PD şi PLD au legalizat un concubinaj

PC consideră că unificarea PD şi PLD în Partidul Liberal Democrat nu este ceva neaşteptat sau surprinzător, fiind doar oficializată o “relaţie care exista într-un fel de concubinaj”, a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al PC Bogdan Ciucă.

“Ceea ce negau cu vehemenţă şi PD şi PLD şi preşedinteleTraian Băsescu s-a realizat. Din punctul de vedere al PC, nu este nimic neaşteptat. Acum doar s-a oficializat ceea ce era, un singur partid. Niciodată nu au fost două partide. Şi PD şi PLD au avut aceeaşi strategie şi acelaşi lider”, a spus Ciucă.

El a adăugat că PD şi PLD au legalizat un concubinaj, o uniune consensuală.

Vadim Tudor: PDL, o struţo-cămilă care nu va avea viaţă lungă

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a calificat, ieri, fuziunea PD-PLD drept o construcţie artificială, care nu are nici un fundament doctrinar şi drept "o struţo-cămilă" care nu va avea viaţă lungă.

"Era previzibil că se va ajunge aici. Băsescu de aceea a încercat să spargă PNL pentru a-şi crea un megapartid prezidenţial, dar, aidoma tuturor construcţiilor clocite de capul lui Băsescu, nici această construcţie nu va rezista, o să cadă", a apreciat liderul PRM.

El s-a declarat surprins că PLD, "partidul-fantomă" al lui Theodor Stolojan, intenţionează să adere la grupul politic PPE din Parlamentul European, din moment ce în forul european există un grup politic cu titulatura PLD.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Orban: Băsescu a ordonat, Boc şi Stolojan au executat.
 Vizualizări articol: 607 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Orban: Băsescu a ordonat, Boc şi Stolojan au executat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui Umplut 4 porţii  90 minute 1 pui 100ml ulei200g ficăţei de pui150g caşcaval4 linguri pesmet1 ou1 linguriţă rasă scorţişoară pudră4 cuişoare2 fire rozmarin1 lămâie± sare, piper Curăţă puiul, pârleşte-l la... Citeşte