Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 nov 2020 - Anul XXV, nr. 279 (7584)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Ioan Stan: PNL a găsit bani pentru pușculița electorală și pentru clientela de partid, dar nu a găsit bani pentru copii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, care candidează pentru un nou mandat la alegerile parlamentare, a declarat că actuala guvernare PNL a găsit fonduri pentru plata anticipată a unor obligații restante către „clientela lor de partid” sau pentru „pușculița electorală”, dar nu a găsit fonduri pentru copiii din România. Ioan Stan a spus că se apropie sfârșitul de an, iar alocațiile pentru copii nu s-au dublat încă. „Asta pentru că președintele Klaus Iohannis, PNL, USR și PMP blochează dublarea acestora. Iohannis a retrimis legea la reexaminare, iar senatorii PNL, USR și PMP au blocat dezbaterea ei, pentru a nu intra vigoare. Asta s-a întâmplat luni, când senatorii celor trei partide nu au asigurat cvorumul necesar pentru ca legea menționată să fie discutată. Așa înțeleg parlamentarii USR, PNL și PMP să lucreze pentru români: sabotând tot ce este în folosul acestora”, a precizat Ioan Stan. El a adăugat că cel mai des invocat motiv de actuala guvernare pentru a nu crește alocațiile este acela că nu sunt bani la buget. „Adevărul este că nu au interes pentru a pune în practică respectiva lege. Acolo unde au interes, PNL-ul găsește soluții. Astfel, putem observa că au identificat resurse bugetare pentru plata anticipată a unor obligații către clientela lor de partid, pentru frații Micula, samsarii PNL cu titluri de proprietate etc., dar zic că nu  au bani pentru copii”, a declarat președintele PSD Suceava. Ioan Stan a adăugat că Guvernul PNL a avut bani pentru creșterea bugetelor serviciilor secrete, pentru reducerea taxelor pentru bănci și marile corporații din asigurări sau energie, au găsit bani pentru „pușculița electorală”, din fondul de rezervă al premierului, dar continuă să afirme că nu au bani pentru alocațiile copiilor.

„Asta să nu mai discutăm despre achizițiile la suprapreț făcute de acest Guvern pentru <binele românilor>pe perioada stării de urgență și nu numai. Pentru toate acestea s-au găsit bani, dar nu pentru copiii țării. Având în vedere că și-au încălcat promisiunea față de copii, că nu au mărit nici pensiile conform legii și multe alte minciuni, cine mai poate avea încredere în această guvernare atunci când spune că anul viitor nu vor crește taxele? Așa au mințit atunci, tot așa mint acum”, a mai spus Ioan Stan. El consideră că liberalii nu doar că vor mări taxele, dar după „cum ne-au învățat data trecută când au fost la putere”, vor tăia și din puținul avut de români, reducând salarii, impozitând pensii sau mărind TVA-ul. „Toate astea nu pentru că trebuie, ci pentru că nu sunt capabili să guverneze pentru binele românilor”, a încheiat Ioan Stan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan: PNL a găsit bani pentru pușculița electorală și pentru clientela de partid, dar nu a găsit bani pentru copii.
 Vizualizări articol: 1168 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ioan Stan: PNL a găsit bani pentru pușculița electorală și pentru clientela de partid, dar nu a găsit bani pentru copii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei