Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 nov 2020 - Anul XXV, nr. 279 (7584)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiecte concrete

”Copiii sunt viitorul României și de aceea părinții trebuie sprijiniți”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

”Copiii sunt viitorul României și de aceea părinții trebuie sprijiniți, atât financiar, cât și prin programe concrete pe termen lung”, este declarația Larisei Blanari, candidat din partea PSD Suceava pentru un loc în Camera Deputaților la alegerilor din 6 decembrie. Reprezentantul social-democraților crede că dacă nu se va investi urgent în această resursă vitală România va avea doar de pierdut. De aceea, Larisa Blanari a înaintat un set de propuneri care să vină în sprijinul familiilor cu copii.

”Una din măsuri este sprijinirea salariaților cu copii. Acest lucru se poate realiza prin impozitarea mai mică a salariilor, dar și prin acordarea de vouchere pentru a lăsa copiii la creșă ca părinţii să nu renunțe la job. O altă măsură este acordarea de vouchere pentru copiii școlari care nu au absențe, dar și stimuli de reinserție în muncă și sprijin pentru achiziția în rate a unei locuințe”, a arătat Larisa Blanari.

Candidatul PSD Suceava pentru Camera Deputaților este de părere că un alt factor important pentru viitorul țării este creșterea natalității, iar rolul statului trebuie să fie unul esențial.

”Ca mamă, susțin inițierea unui program de stimulare a natalității. Acest lucru poate fi posibil prin acordarea de vouchere în valoare de 400 de euro la nașterea fiecărui copil și vouchere pentru creșă, până la intrarea în grupa mică de la grădiniță. Foarte importantă este și îmbunătățirea stării de sănătate a femeii și a copilului, inclusiv prin dezvoltarea medicinii școlare”, a mai precizat Larisa Blanari.

Reprezentantul PSD Suceava încurajează și accesul la cultură al copiilor, adolescenților și tinerilor. ”Susțin înființarea unui fond pentru tineri care să le permită achiziția de cărți ori bilete la spectacole, muzee etc.. De asemenea, cred că ar fi extrem de utilă instituirea tichetelor culturale, în valoare de 1.450 de lei, după modelul tichetelor de vacanță, prin care tinerii să aibă acces la evenimente din domeniu”, a mai completat Larisa Blanari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ”Copiii sunt viitorul României și de aceea părinții trebuie sprijiniți”.
 Vizualizări articol: 1846 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
”Copiii sunt viitorul României și de aceea părinții trebuie sprijiniți”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei