Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 sep 2020 - Anul XXV, nr. 226 (7531)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Maricela Cobuz: Este din ce în ce mai vizibil că actuala guvernare dorește reinstaurarea stării de urgență după alegerile locale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Maricela Cobuz a declarat că în momentul de față este din ce în ce mai vizibil că actuala guvernare dorește reinstaurarea stării de urgență după alegerile locale de duminică. Maricela Cobuz a spus că rezultatul alegerilor locale din data de 27 septembrie 2020 va fi definitoriu pentru acest scenariu.

„Închiderea școlilor, așa cum anunță guvernanții, nu este cea mai bună soluție pentru sistemul de învățământ, iar limitarea accesului la educație a elevilor va genera noi greutăți profesorilor și elevilor”, a spus Maricela Cobuz, care a amintit și faptul că tabletele nu au ajuns încă la copiii din familiile cu venituri reduse.

„Ce are de câștigat PNL din toate acestea? În primul rând vor continua să guverneze țara așa cum vor ei. Achizițiile publice și deciziile se vor lua fără licitații publice. Guvernul Orban va adopta ordonanțe și hotărâri de guvern după bunul plac și direcția de partid. Mai mult decât atât, clientela lor de partid va avea de câștigat în urma contractelor de achiziții directe cu statul”, a precizat deputatul PSD de Suceava. Ea a mai spus că potrivit ultimelor declarații ale președintelui României, Klaus Iohannis, „partidul” său nu va ezita să țină românii în case.

Maricela Cobuz consideră că reintroducerea stării de urgență va izola România și va submina economia și mai mult, iar acest lucru va genera o nouă creștere a ratei șomajului, a prețurilor la alimentele de bază și va cauza o scădere semnificativă a puterii de cumpărare a românilor.

„În luna august a acestui an cifra de afaceri a IMM-urilor din România a scăzut cu aproape 14%. Sectorul HoReCa a avut cel mai mult de suferit, dobânzile bancare au crescut simțitor, moneda națională s-a depreciat, iar Guvernul PNL s-a împrumutat de pe piaţa internaţională şi internă cu sume din ce în ce mai mari.

Revenirea la starea de urgență ar fi cea mai proastă idee pentru România în această perioadă”, a încheiat Maricela Cobuz. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maricela Cobuz: Este din ce în ce mai vizibil că actuala guvernare dorește reinstaurarea stării de urgență după alegerile locale.
 Vizualizări articol: 778 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maricela Cobuz: Este din ce în ce mai vizibil că actuala guvernare dorește reinstaurarea stării de urgență după alegerile locale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei