Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 sep 2020 - Anul XXV, nr. 219 (7524)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulțumire

Ioan Stan: Guvernul a folosit fondul de rezervă ca pușculiță electorală pentru primarii care au trecut de la PSD la PNL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, consideră că actualul Guvern a folosit fondul de rezervă ca pușculiță electorală pentru primarii care au trecut de la PSD la PNL. Ioan Stan a spus că la mai puțin de două săptămâni înainte de ziua alegerilor Guvernul PNL s-a gândit să ofere mită electorală din fondul de rezervă pe care îl are la dispoziție, transformând acest fond, care trebuie folosit în situații excepționale, „în pușculița electorală a PNL”.

„Din ce știm până acum de la Guvernul Orban, bani pentru educație nu sunt, bani pentru alocații nu sunt, bani pentru pensii nu sunt, bani pentru achiziția de măști gratuite pentru personalul didactic și elevi nu sunt, dar când vine vorba să mai atragi câțiva primari de partea ta ca prin intermediul lor să mai câștigi niște voturi se găsesc atât soluții, cât și bani”, a spus Ioan Stan. El consideră că așa se poate explica de ce nouă foști primari PSD din județul Suceava au ales să treacă la PNL, pentru a fi răsplătiți acum de Guvern. Liderul PSD a spus că această răsplată a venit odată cu această alocare de bani guvernamentali, comunele Frumosu, Moara, Ulma, Frasin, Stulpicani, Ostra, Stroiești, Păltinoasa și Valea Moldovei primind sume mai mari decât majoritatea comunelor conduse de primari rămași loiali PSD.

„Considerăm că aici este mâna domnului Gheorghe Flutur, care prin astfel de practici crede că va mai crește electoral datorită voturilor aduse de foștii edili. Poate primarii în cauză sunt mulțumiți de ce au obținut, dar locuitorii județului Suceava nu uită că tot el se face vinovat de distrugerea imaginii județului nostru pe plan național și de distrugerea economiei locale. Din cauza acestor probleme, mandatul următor sigur nu este despre hore și festivaluri unde domnia sa excelează, ci despre administrație publică. Din aceste motive, de pe 27 septembrie, sucevenii îl vor trimite acasă”, precizat Ioan Stan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan: Guvernul a folosit fondul de rezervă ca pușculiță electorală pentru primarii care au trecut de la PSD la PNL.
 Vizualizări articol: 713 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ioan Stan: Guvernul a folosit fondul de rezervă ca pușculiță electorală pentru primarii care au trecut de la PSD la PNL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei