Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 284 (7285)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Deputatul PSD Alexandru Rădulescu: "O lună de guvernare liberală arată neputinţa și reaua-credinţă a acestora"

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu a declarat că bilanţul unei luni de guvernare PNL demonstrează, fără dubii, neputinţa și reaua-credinţă a liberalilor. Alexandru Rădulescu a spus că după ce PNL a preluat guvernarea, un euro valorează aproape cinci lei, indicele ROBOR crește, ceea ce duce la majorarea preţurilor și a cuantumului ratelor românilor. Rădulescu a mai spus că și nivelul de îndatorare al României a crescut cu aproape două miliarde de euro, cu o dobândă foarte mare, în timp ce deficitul bugetar a ajuns la 4,4%, ceea ce poate atrage un infringement din partea UE. „Asta doar dacă nu se aplică standarde diferite pentru guvernarea PSD și guvernarea PNL, în schimbul unor servicii pe care cei din urmă s-au obligat a le face”, a subliniat deputatul social-democrat sucevean.

În același timp, Alexandru Rădulescu a declarat că și rectificarea bugetară anunţată de Guvernul Orban contrazice mult afirmaţiile făcute de liberali în timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale. Rădulescu a spus că în ceea ce privește judeţul Suceava, această rectificare „marchează simbolic revărsarea cornului abundenţei peste judeţ”, așa cum promiteau liberalii suceveni. „Astfel, pentru Suceava, rectificarea a fost negativă, cu minus 195.000 lei, la capitolul drepturile copiilor cu cerinţe educaţionale speciale, care frecventează învăţământul special. Nu este o sumă mare, dar cu atât mai mult reprezintă un gest care subliniază atitudinea guvernării liberale faţă de categoriile sociale defavorizate. Justificări vor fi găsite cu siguranţă”, a declarat deputatul PSD de Suceava. Alexandru Rădulescu a mai adăugat că singura explicaţie viabilă ar fi că Guvernul PSD a alocat foarte mulţi bani pentru aceste capitole, bani pe care guvernarea PNL nu-i poate nici măcar cheltui până la sfârșitul anului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul PSD Alexandru Rădulescu: "O lună de guvernare liberală arată neputinţa și reaua-credinţă a acestora".
 Vizualizări articol: 3118 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Deputatul PSD Alexandru Rădulescu: "O lună de guvernare liberală arată neputinţa și reaua-credinţă a acestora"1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei